«Τσουνάμι» από Ρουβίτσες στο Ολύμπιον

SHOWBIZ«Τσουνάμι» από Ρουβίτσες στο ΟλύμπιονΠέμπτη, Νοέμβριος 12, 2015 - 11:39

Οι θαυμάστριες του ποπ σταρ έκαναν άνω κάτω τη Θεσσαλονίκη στην πρεμιέρα της ταινίας «Chevalier»

Φρενίτιδα για τον Σάκη Ρουβά από τις θαυμάστριές του, οι οποίες... ανακάλυψαν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

ΑΠΟ

ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Δεκάδες θερμόαιμες φαν του Σάκη Ρουβά συγκεντρώθηκαν έξω από το θέατρο Ολύμπιον στη συμπρωτεύουσα, όπου έγινε προχθές η πρεμιέρα της νέας ταινίας της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη με τίτλο «Chevalier», στην οποία πρωταγωνιστεί, μεταξύ άλλων, ο Κερκυραίος σταρ της ελληνικής ποπ σκηνής. «Σάκηηη» τσίριξαν οι Ρουβίτσες με το που έσκασε μύτη εκείνος, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Κάτια Ζυγούλη.

Ντυμένος με κοστούμι Dolce & Gabbana ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης μοίρασε γοητευτικά χαμόγελα δεξιά κι αριστερά «τρελαίνοντας» ακόμη περισσότερο τις φαν του, οι οποίες άρχισαν να σπρώχνονται για να τον προσεγγίσουν. Κάποιες κατάφεραν να πλησιάσουν πολύ κοντά στις γυάλινες πόρτες του θεάτρου τραβώντας με τα κινητά τους φωτογραφίες και βίντεο.

Ο Σάκης από μέσα τις χαιρέτισε σχηματίζοντας με τα δάχτυλά του το σήμα της νίκης, ενώ πήρε και χαριτωμένες πόζες τη στιγμή που κάποιες κοπέλες προσπάθησαν να βγάλουν μαζί του selfie. Τις εντυπώσεις κέρδισε όμως και η Κάτια Ζυγούλη, η οποία δεν γινόταν να λείπει από το πλευρό του αγαπημένου της σε μια τόσο σημαντική στιγμή για την καριέρα του. Φορώντας κι εκείνη ένα κομψό κοστούμι του οίκου Dolce & Gabbana, το οποίο συνδύασε με γόβες Jimmy Choo και τσάντα Salvatore Ferragamo, θύμισε σε πολλούς κάτι από τη χολιγουντιανή λάμψη της Αντζελίνα Τζολί.

Είναι γεγονός ότι η Κάτια εμπνέεται γενικώς κατά διαστήματα από το look της διάσημης Αμερικανίδας ηθοποιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάκης Ρουβάς εμφανίστηκε στο 56ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 24 χρόνια μετά την πρώτη του παρουσία στον θεσμό, όταν είχε βραβευτεί τραγουδώντας το κομμάτι «Πάρ' τα».

Ο ίδιος ευχαρίστησε μέσα από τα social media το κοινό που αγκάλιασε θερμά το «Chevalier».

Διακρίσεις

Η κωμωδία της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη, σε σενάριο της ίδιας και του Ευθύμη Φιλίππου, αποτελεί το τρίτο κινηματογραφικό εγχείρημα του ηθοποιού. Το φιλμ έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ του Λοκάρνο, ενώ βραβεύτηκε στο 21ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγιεβο. Ακολούθησε η κορυφαία διάκρισή του στο BFI London Film Festival. Η επίσημη διανομή του «Chevalier» στις κινηματογραφικές αίθουσες θα γίνει την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου από τη Feelgood Entertainment.

Keywords
Τυχαία Θέματα