Το «Game of Thrones» γλίτωσε τη «Μάρεϊ» από την κόλαση

17:35 6/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΤο «Game of Thrones» γλίτωσε τη «Μάρεϊ» από την κόλασηΔευτέρα, Ιούνιος 6, 2016 - 17:34

Ο ρόλος της εταίρας στην τηλεοπτική σειρά «Game of Τhrones» ήταν αυτός που βοήθησε την ηθοποιό Ζόζεφιν Γκίλαν να δραπετεύσει από την πορνεία στην πραγματική ζωή της.

Η 27χρονη ηθοποιός, που υποδύεται την εταίρα Μάρεϊ, αποκάλυψε ότι η σειρά τη βοήθησε να αλλάξει ζωή και να σωθεί από την πορνεία. «Εργαζόμουν ως ιερόδουλη και ταυτόχρονα ως πορνοστάρ με το ψευδώνυμο Σοφί Ο'Μπράιαν, όταν είδα μια αγγελία σε ένα site για ηθοποιούς.

Εψαχναν

νεαρές γυναίκες με φυσικό στήθος και χωρίς τατουάζ, που να μην τις ενοχλεί το γυμνό. Εστειλα έτσι απευθείας φωτογραφία μου. Μου απάντησαν θετικά και ενθουσιάστηκα, γιατί ήταν μια εκπληκτική ευκαιρία για μένα να κάνω κανονική υποκριτική. Δεν φανταζόμουν, όμως, πόσο πολύ θα άλλαζε τη ζωή μου» δήλωσε η Γκίλαν, η οποία από τότε που μπήκε στον β' κύκλο της σειράς απέκτησε μεγάλη ζήτηση ως «σοβαρή» ηθοποιός.

Κάνναβη και αλκοόλ

Η Γκίλαν οδηγήθηκε στην πορνεία έπειτα από τα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε. Δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια, όπου σε ηλικία 12 ετών ένας οικογενειακός φίλος τής πρόσφερε κάνναβη και αλκοόλ. Μέχρι τα 14 είχε εθιστεί στην κοκαΐνη, ενώ ο ίδιος τη βίασε δύο χρόνια αργότερα και εν συνεχεία άρχισε να την «προωθεί» σε φίλους του. «Φοβόμουν να το αποκαλύψω, γιατί απειλούσε να με θάψει στον κήπο αν το έκανα» λέει η Γκίλαν, η οποία, όταν έφτασε στα πλατό του «Game of Thrones», ήταν αρκετά αγχωμένη. Σύντομα όμως ανακάλυψε, όπως λέει, ότι υπήρχαν πολλές ακόμη ηθοποιοί με το ίδιο background.

Keywords
Τυχαία Θέματα