Τραβάει το σχοινί

18:41 4/1/2018 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΤραβάει το σχοινί Πέμπτη, Ιανουάριος 4, 2018 - 18:41

Ο Κουτρουμπής κατέθεσε νέα προσφυγή με την οποία ζητάει 475.000 € από τον Παναθηναϊκό

Σφίγγει τη θηλιά στον Παναθηναϊκό ακόμη περισσότερο ο Γιώργος Κουτρουμπής! Ο 26χρονος αμυντικός απέσυρε την πρώτη προσφυγή του, με την οποία ζητούσε 310.000 ευρώ και την ελευθερία του, και κατέθεσε νέα

αξιώνοντας 475.000 ευρώ!

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η πλευρά του ποδοσφαιριστή, τα χρήματα αυτά είναι οφειλόμενα από μισθούς αλλά και από μπόνους τα οποία δεν έχει εισπράξει.

Επίσης, ζητά, όπως και στην πρώτη προσφυγή που είχε καταθέσει, να επιβληθεί στο «Τριφύλλι» ποινή απαγόρευσης μεταγραφών αλλά και αφαίρεση βαθμών σε περίπτωση που δεν είναι συνεπής. Ετσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές, δύσκολα θα βρεθεί λύση.

Σε περίπτωση που τελικώς εκδικαστεί η υπόθεση, έχει ιδιαίτερη σημασία αν θα υπάρξει διακανονισμός ή ο παίκτης θα ζητήσει να του καταβληθεί το σύνολο του ποσού.

Μπάχαλο επικρατεί και με την υπόθεση πώλησης του Αντρές Τσάβες. Ο πρόεδρος της Μπάνφιλντ, Εντουάρντο Σπινόσα, σε δηλώσεις του στο «TyCSports» υποστήριξε: «Ο Παναθηναϊκός μάς χρωστά ένα ποσό που αγγίζει τα 20.000.000 πέσος (900.000 ευρώ) για τη μεταγραφή του Αργεντινού».

Τα ποσά

Το ποσό που υπολογιζόταν πως οφείλουν οι «πράσινοι» ανερχόταν στα 675.000 ευρώ προς την Μπάνφιλντ κι άλλα τόσα στην Μπόκα (1.300.000 ευρώ συνολικά).

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αναφέρει επίσης πως και οι δύο ομάδες έχουν ενημερώσει τη FIFA για την οφειλή του «Τριφυλλιού».

Οπως και να 'χει, οι «πράσινοι» προσπαθούν να παραχωρήσουν τον παίκτη (φαβορί η Εστουδιάντες), για να απαλλαγούν από το βαρύ συμβόλαιό του αλλά και από τα χρέη της απόκτησής του. Οριστικά παρελθόν θα αποτελέσει από την ομάδα ο Καμπέσας, ενώ ο Λουντ, που μένει ελεύθερος, το καλοκαίρι, βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπρίστολ.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα