Τραγωδία με 33χρονη μητέρα: Πήγε τα παιδιά της για μάθημα και «έσβησε» έξω από το σχολείο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤραγωδία με 33χρονη μητέρα: Πήγε τα παιδιά της για μάθημα και «έσβησε» έξω από το σχολείοΤρίτη, Σεπτέμβριος 19, 2017 - 16:39

Εδωσε ένα τελευταίο φιλί στα παιδιά της και, μόλις μπήκαν στο σχολείο τους για την προσευχή, σωριάστηκε νεκρή μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μανάδων μια μητέρα στην περιοχή του Μασταμπά στο Ηράκλειο (φωτό)!

Η απίστευτη τραγωδία, που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, έγινε χθες το πρωί, όταν η 33χρονη Μαρία Γεωργιάδη

πήγε τα δύο παιδιά της στο δημοτικό σχολείο, τα άφησε να μπουν και κάθισε έξω από την κεντρική είσοδο νιώθοντας δυσφορία.

Οι άλλες μαμάδες, οι οποίες στέκονταν μαζί της, είδαν ότι κάτι είχε και πήγαν κοντά της. Η άτυχη γυναίκα τούς είπε ότι πονούσε το χέρι της και ζήτησε λίγο νερό γιατί είχε τάση για λιποθυμία. Ομως, πριν προλάβουν να της το φέρουν, οι γονείς την είδαν έντρομοι να χάνει τις αισθήσεις της και να σωριάζεται στο έδαφος!

Ασθενοφόρο

Αμέσως τη γύρισαν στο πλάι, ώσπου να φτάσει το ασθενοφόρο το οποίο ειδοποίησαν. Το πλήρωμα διαπίστωσε πως η άτυχη Μαρία είχε κάτι πολύ σοβαρό και για τον λόγο αυτό κλήθηκε και η ομάδα «Πήγασος» με γιατρό.

Ομως, παρά τις προσπάθειες των διασωστών και την άμεση μεταφορά της στο νοσοκομείο, η 33χρονη μητέρα άφησε την τελευταία της πνοή. Φανερά σοκαρισμένη, μία από τις μητέρες που ήταν μπροστά στο περιστατικό περιέγραψε στο cretalive.gr ότι η νεαρή γυναίκα έβγαζε από το στόμα έναν περίεργο ρόγχο, ενώ η έκφραση του προσώπου της μαρτυρούσε πως είχε κάτι πολύ σοβαρό.

Η νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια της τραγωδίας που βύθισε στον θρήνο την οικογένεια της αδικοχαμένης μητέρας και έχει προκαλέσει σοκ στους μαθητές και τους γονείς τους, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι τα παιδιά της έμειναν ορφανά από τη μια στιγμή στην άλλη.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα