Τους πρόδωσε το Instagram!

SHOWBIZΤους πρόδωσε το Instagram!Τρίτη, Δεκέμβριος 6, 2016 - 15:52

Εκείνη, ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της χώρας μας, που όμως κάνει αξιοζήλευτη καριέρα στο εξωτερικό, χωρίς μάλιστα να έχει λάβει μέρος σε κάποιον διαγωνισμό ομορφιάς, ώστε να ανοίξουν οι πόρτες του χώρου της μόδας.

ΑΠO ΤΗΝ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Εκείνος, Ιταλός επιχειρηματίας, πρώην σύντροφος της διάσημης fashion blogger Κιάρα Φεράνι, λάτρης των ταξιδιών. Ωστόσο, το Ιnstagram, ένα μέσο που

και οι δύο λατρεύουν, φαίνεται πως πρόδωσε -μάλλον- το μυστικό τους. Ποιο είναι αυτό; Η Νάσια Μυλωνά και ο Ρικάρντο Ποτσόλι δεν είναι πια μαζί. Μια ερώτηση και μια απάντηση σε μια φωτογραφία του Ιταλού γόη ήταν αρκετές για να «ανάψουν φωτιές». «Πού είναι η Νάσια;» αναρωτήθηκε ένας follower του Ρικάρντο, ενώ ένας άλλος του απάντησε «νομίζω πως δεν είναι πια μαζί». Βέβαια, σε λίγη ώρα το τελευταίο σχόλιο «κατέβηκε», ενδεχομένως μετά την επέμβαση του Ποτσόλι, ο οποίος δεν θέλει, προφανώς, να συζητιέται η προσωπική του ζωή στα social media.

Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως μέσα από το Ιnstagram ανακαλύψαμε αρχικά πως η όμορφη Νάσια πήρε τη θέση της Κιάρα στην καρδιά του γοητευτικού Ιταλού. Οι δυο τους συνήθιζαν να ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες, αλλά και να σχολιάζουν ο ένας τις αναρτήσεις του άλλου.

Ωστόσο, εδώ και περίπου τρεις μήνες τα κοινά ενσταντανέ κόπηκαν, όπως επίσης και τα χαριτωμένα σχόλια. Ο Ρικάρντο, μάλιστα, το έχει ρίξει στα ταξίδια -πέρασε τη μέρα των Ευχαριστιών στην Death Valley της Καλιφόρνιας μαζί με τη Φεράνι, με την οποία είναι πλέον φίλος και συνέταιρος-, ενώ η Νάσια εξακολουθεί να δουλεύει πυρετωδώς με βάση το Μιλάνο, αλλά και να σπουδάζει στο Istituto Marangoni, το οποίο ειδικεύεται στη μόδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα