Οι γκομενοδιώκτες

ΚΟΣΜΟΣΣαμποτάρουν την εξωσυζυγική σχέση του άνδρα και διώχνουν την ερωμένη τουΟι γκομενοδιώκτεςΤρίτη, Δεκέμβριος 6, 2016 - 13:23

Ευκατάστατες παντρεμένες στην Κίνα χρησιμοποιούν εξειδικευμένες εταιρίες για να «κερδίσουν» τον σύζυγό τους

Τις πιο ευφάνταστες μεθόδους χρησιμοποιούν εξειδικευμένες εταιρίες στην Κίνα, για να χωρίσουν μπερμπάντηδες συζύγους από τις ερωμένες τους. Αυτοαποκαλούνται «γκομενοκυνηγοί» ή -πιο ευπρεπώς- «γιατροί σχέσεων» και τους προσλαμβάνουν ευκατάστατες κυρίες, πληρώνοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ, για να σαμποτάρουν την εξωσυζυγική σχέση του άνδρα τους και να διώξουν

την ερωμένη του.

Ο 30χρονος ιδιοκτήτης της Changzhou Sincere Heart Marriage and Family Consulting Ζου Λιφέι χρεώνει τις πελάτισσές του στην πόλη Τσανγκζού γι' αυτές τις υπηρεσίες 140.000 ευρώ. Υπόσχεται 100% επιτυχία, καθώς έχει στη διάθεσή του προσωπικό 23 ατόμων που είναι διατεθειμένα να κάνουν τα πάντα.

Στη διάθεσή τους έχουν ένα ολόκληρο οπλοστάσιο από τις πιο αλλόκοτες τακτικές απομάκρυνσης των ερωμένων που θα μπορούσε να φανταστεί ανθρώπινος νους. Οπως αποκαλύπτει στους «Los Angeles Times» ο Λιφέι, σε πρώτη φάση προσεγγίζουν την ερωμένη με μια δικαιολογία, έτσι ώστε να μεταβεί σε χώρο όπου την περιμένει εξαγριωμένη η απατημένη σύζυγος.

Αν αποτύχει, όπως γίνεται συνήθως, να την πείσει να αφήσει ήσυχο τον άνδρα της, μπαίνουν σε εφαρμογή τα μεγάλα μέσα. Σε αρκετές περιπτώσεις βάζουν έναν όμορφο νεαρό να εμφανιστεί σαν μνηστήρας στην ερωμένη, λέγοντάς της ότι είναι βαθύπλουτος. Για να την πείσει, της κάνει ακριβά δώρα και κοσμήματα, τα οποία φυσικά πληρώνει η απατημένη σύζυγος.

Αίμα από κοτόπουλα

Ακόμη και ψεύτικο τροχαίο με «θύμα» τη σύζυγο διοργάνωσαν, έτσι ώστε να τη λυπηθεί ο άνδρας της και να επιστρέψει. Για να είναι πιο πειστικές οι φωτογραφίες που τράβηξαν, μάλιστα, έριξαν πάνω στη γυναίκα αίμα από κοτόπουλα.
Σε άλλη περίπτωση έστειλαν δήθεν τοκογλύφους στο διαμέρισμα της ερωμένης, λέγοντάς της ότι της έκαναν έξωση. Τότε παρενέβη ένας νεαρός, ο οποίος την «έσωσε» πληρώνοντάς τους, με αποτέλεσμα η κοπέλα να τον ερωτευτεί.

Αλλες τακτικές προβλέπουν τη δημοσίευση του παράνομου δεσμού στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ενώ παράλληλα μακιγιέζ και ενδυματολόγοι αναλαμβάνουν τη στιλιστική «αναστήλωση» της συζύγου, έτσι ώστε να γίνει πιο θελκτική στα μάτια του άνδρα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα