Τους «μέθυσαν» με «Μπρούσκο»

TV GOSSIPΤους «μέθυσαν» με «Μπρούσκο»Πέμπτη, Οκτώβριος 20, 2016 - 18:17

Οι συντελεστές της σειράς έκαναν γυρίσματα στο κέντρο της Αθήνας και δεκάδες θαυμαστές τους αποθέωναν

«Χόρτασαν» με «Μπρούσκο» όσοι βρέθηκαν προχθές το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας. Οι συντελεστές της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 έκαναν γυρίσματα στην Καπνικαρέα και στο Μοναστηράκι και το τι έγινε δεν περιγράφεται, μπορείτε

όμως να το δείτε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η «Espresso»!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν γύρω από τον Ανδρέα Γεωργίου και τους άλλους πρωταγωνιστές, δημιουργώντας γιορτινό κλίμα, όπως ακριβώς είχε συμβεί λίγες μέρες πριν, όταν διοργανώθηκε η προβολή των δύο πρώτων επεισοδίων του νέου κύκλου σε κεντρικό κινηματογράφο της Αθήνας.



Οταν οι κάμερες «έγραφαν», οι πάντες στέκονταν σιωπηλά και παρακολουθούσαν τους διαλόγους των ηθοποιών. Με το που ο Γεωργίου έλεγε «στοπ», το... πανηγύρι άρχιζε. Ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης ήταν ο πρώτος «στόχος» για σέλφι και αυτόγραφα, ενώ δεν πήγε πίσω σε... σουξέ και ο Κούλλης Νικολάου, ο οποίος επίσης πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί. Μάλιστα, οι περισσότεροι ζητούσαν να μάθουν από πρώτο χέρι τι θα γίνει στη συνέχεια του σίριαλ, ωστόσο ο Κούλλης κράτησε σιγή ιχθύος, αφού δεν θέλει να... χαλάσει τις εκπλήξεις που ακολουθούν.

Βέβαια, παρά το εύθυμο κλίμα όλοι οι συντελεστές έμειναν προσηλωμένοι στη δουλειά τους, αν και σε κάποιες σκηνές χρειάστηκαν επαναλήψεις. Αφού ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα στην πλατεία της Καπνικαρέας, ηθοποιοί και συνεργείο «μετακόμισαν» λίγο παρακάτω, στο Μοναστηράκι. Κι εκεί ήταν το επίκεντρο της προσοχής, χωρίς όμως να έρθουν αντιμέτωποι με εκδηλώσεις... λατρείας. Εκεί γυρίστηκε και μια τρυφερή σκηνή ανάμεσα στην Κλέλια Ανδριολάτου και στον Στέφανο Μιχαήλ, οι οποίοι αντάλλαξαν φιλιά περπατώντας στην ιστορική γειτονιά.

Οι συντελεστές έκαναν και χθες εντατικά γυρίσματα στην Αθήνα, καθώς θα μεταβούν στην Κύπρο για να συνεχίσουν τις λήψεις στο νησί.

Keywords
Τυχαία Θέματα