Τους έσφαξε και κοιμήθηκε δίπλα!

ΚΟΣΜΟΣΤους έσφαξε και κοιμήθηκε δίπλα!Σάββατο, Μάιος 14, 2016 - 15:00

Δολοφόνος των ανθρώπων που του έδωσαν ελπίδα για μια καλύτερη ζωή, υιοθετώντας τον, έγινε 28χρονος στην Ιταλία. Μετά το έγκλημά του πέρασε ώρες ολόκληρες μιλώντας στα πτώματά τους, πίνοντας και καπνίζοντας.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Την επομένη του εγκλήματος, σαν να μην έτρεχε τίποτα, πήγε για καφέ με τους φίλους του, ενώ κοιμήθηκε για δύο βραδιές δίπλα από το πτώμα του πατέρα του, προτού το σκάσει.

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής ο ρωσικής καταγωγής Ιγκόρ Ντιάνα χτύπησε λυσσαλέα με ρόπαλο τον 67χρονο

Τζιουζέπε Ντιάνα και την 62χρονη Λουτσιάνα Κορτζιόλου και στη συνέχεια τους έκοψε τον λαιμό με μαχαίρι, στο σπίτι τους κοντά στο Κάλιαρι. Το ζευγάρι τον είχε υιοθετήσει πριν από 20 χρόνια, μαζί με τον μικρότερο αδελφό του. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης πέρασε το βράδυ μιλώντας στα πτώματα, ενώ ταυτόχρονα κάπνιζε μαριχουάνα και έπινε αλκοόλ. Κοιμήθηκε δίπλα στο πτώμα του πατέρα του, ενώ το πτώμα της μητέρας του κειτόταν σε άλλο δωμάτιο. Το πρωί της Δευτέρας πήγε να πάρει πρωινό μαζί με φίλους του σε καφετέρια, έπαιξε σε κουλοχέρηδες σε μπαρ και αγόρασε ποσότητα μαριχουάνας. Επέστρεψε στο σπίτι, όπου κοιμήθηκε για ακόμη ένα βράδυ μαζί με τα πτώματα. Την Τρίτη μπήκε στο αυτοκίνητο του πατέρα του, έβγαλε χρήματα από ATM σε διπλανό χωριό και προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη του. Πέρασε τις επόμενες δύο νύχτες στο αυτοκίνητο, το οποίο πάρκαρε σε χωράφια μακριά από την πόλη.

Καταδίωξη

Την αστυνομία ενημέρωσε συγγενής των θυμάτων την Τετάρτη, όταν επισκέφτηκε το σπίτι τους. Οι Αρχές κατάφεραν να βρεθούν στα ίχνη του μέσω της τραπεζικής συναλλαγής που πραγματοποίησε. Οταν τον εντόπισε ελικόπτερο της αστυνομίας, τον καταδίωξαν περιπολικά, μέχρι που ο 28χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, πέφτοντας πάνω στο στηθαίο περιφερειακού δρόμου. Τότε το έβαλε στα πόδια, κρατώντας στο χέρι ένα πιστόλι. Μόλις συνειδητοποίησε ότι οι αστυνομικοί θα τον συνελάμβαναν, έστρεψε το όπλο εναντίον τους και εκείνοι τον αφόπλισαν, τραυματίζοντάς τον στο μπράτσο. Συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου, παρουσία ανακριτή, ομολόγησε την πράξη του.

Keywords
Τυχαία Θέματα