Το «στίγμα» του Πογιέτ

ΑΘΛΗΤΙΚΑΤο «στίγμα» του ΠογιέτΤετάρτη, Δεκέμβριος 2, 2015 - 17:11

Συνάντηση με δημοσιογράφους είχε χθες στα Σπάτα ο Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος έδωσε ένα πρώτο στίγμα της νοοτροπίας του.

«Υπάρχει πρόοδος. Αυτοί που παίζουν στην 11άδα αντιλαμβάνονται τι θέλω. Κάνουμε βήματα μπροστά όσον αφορά στην οργάνωση» τόνισε ο Ουρουγουανός τεχνικός, ο οποίος αναφέρθηκε και στους στόχους της ΑΕΚ: «Θέλουμε να βρισκόμαστε κοντά στον Ολυμπιακό,

αν και αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Οταν τον υποδεχτούμε, θα δούμε αν έχουμε βελτιωθεί και πόσο». Σχετικά με την αξιολόγηση του ρόστερ, είπε ότι σε 15 μέρες θα κάνει την εισήγησή του.

Εν τω μεταξύ, η «Ενωση» υποδέχεται σήμερα (17.15) τον Πανελευσινιακό για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου και ο Πογιέτ έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις: «Θέλω να δω από τους παίκτες μου να παίζουν όπως θα έκαναν με τον Ολυμπιακό. Ενας παίκτης μπορεί να δείξει ότι αντιλαμβάνεται τον προπονητή του ή να χάσει την ευκαιρία» ξεκαθάρισε. Ο Ουρουγουανός θα παρατάξει εναλλακτική ενδεκάδα, καθώς Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Σοϊλέδης, Μπακάκης, Βασιλαντωνόπουλος, Κορδέρο και Φαγέ διεκδικούν φανέλα βασικού, ενώ σίγουρα θα προτιμηθεί ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Δεν υπολογίζονται οι Ανάκογλου και Αρθο.

Την Τρίτη οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα συναντηθούν με φορείς του υπουργείου Περιβάλλοντος και του Δήμου, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το θέμα στάθμευσης. Η πλευρά του «Δικεφάλου» έχει σχέδιο για την αύξηση των θέσεων στάθμευσης στη Νέα Φιλαδέλφεια και θεωρεί ότι θα καμφθούν οι αντιρρήσεις, γεγονός που θα φέρει πιο κοντά την έκδοση της οικοδομικής άδειας της «Αγια-Σοφιάς».

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΠΕΚΑΚΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα