Το στερνό «αντίο» (χθες) στον πολυτάλαντο ηθοποιό Γιώργο Κώνστα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο στερνό «αντίο» (χθες) στον πολυτάλαντο ηθοποιό Γιώργο ΚώνσταΤετάρτη, Ιανουάριος 21, 2015 - 17:12

Σε βαρύ κλίμα έγινε χτες η κηδεία του ηθοποιού που αντιμετώπιζε μεγάλα οικονομικά προβλήματα και έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο 67χρονος Γιώργος Κώνστας, που έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο, κηδεύτηκε χθες στο νεκροταφείο Ζωγράφου, με την παρουσία συγγενών, φίλων και καλλιτεχνών από τον λεγόμενο ποιοτικό χώρο, στον οποίο ανήκε όλα

τα χρόνια της σεμνής και σπουδαίας -θεατρικής κυρίως- καριέρας του. Αξίζει να τονίσουμε πως στους επικήδειους λόγους που εκφώνησαν συνάδελφοί του ηθοποιοί αλλά και σκηνοθέτες τόνισαν την επιλογή του να υπηρετεί την υποκριτική τέχνη με το ιδιαίτερο ταλέντο του, μακριά από τα κυκλώματα και τα φώτα της δημοσιότητας.


Εκτός από τη δεύτερη σύζυγό του Εφη και τον γιο του Γιοχάνες (από τον πρώτο γάμο του), τον εκλιπόντα συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία ο γνωστός ηθοποιός Ντίνος Καρύδης και η συμμαθήτριά του από τη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου, ηθοποιός Μαρία Μπονίκου. «Ο Γιώργος ήταν ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης, με βραβευμένα δείγματα γραφής στο σινεμά και το θέατρο. Εβαλε τη σφραγίδα του σε δικές του -και όχι μόνο- σημαντικές δουλειές αναλαμβάνοντας τον ρόλο του ηθοποιού, αλλά και του σκηνοθέτη και του θεατρικού συγγραφέα» είπε η κυρία Μπονίκου μιλώντας στην «Espresso».

Keywords
Τυχαία Θέματα