Το σπίτι ήταν... sex shop

14:17 7/5/2014 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο σπίτι ήταν... sex shopΤετάρτη, Μάιος 7, 2014 - 14:12

Ολόκληρο sex shop (!) εντόπισαν οι διωκτικές Αρχές της Κύπρου στο σπίτι του επιχειρηματία της εταιρίας πετρελαιοειδών Πετρολίνα Κωνσταντίνου (Ακη) Λευκαρίτη, ο οποίος κατηγορείται για υπόθεση βιασμού και διαφθοράς δύο ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 15 και 14 ετών! Ερωτικά βοηθήματα, βιντεοταινίες με ανήλικες που πρωταγωνιστούν σε όργια και φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται γυμνά νεαρά κορίτσια σε άσεμνες στάσεις είναι μερικά από τα ευρήματα που κατασχέθηκαν.

Οι εξελίξεις γύρω από το ροζ σκάνδαλο μεγατόνων που ταλανίζει τις τελευταίες ημέρες τη Μεγαλόνησο προκαλούν το κοινό αίσθημα. Οι έρευνες της αστυνομίας φέρνουν καθημερινά στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, την ώρα μάλιστα που ο 57χρονος επιχειρηματίας που έχει κριθεί προφυλακιστέος, αντί να βρίσκεται στα κρατητήρια, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, χωρίς να αποκαλύπτεται αν και από τι πάσχει...

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το επίμαχο υλικό που βρέθηκε και κατασχέθηκε στο σπίτι του και στην οικία του 35χρονου φίλου του Νίκου Νικολάου εξετάζεται με προσοχή προκειμένου να διαπιστωθεί αν και στο παρελθόν οι δύο άνδρες συμμετείχαν σε σεξουαλικά όργια με ανήλικες. Και αυτό διότι τόσο στις βιντεοταινίες όσο και στις φωτογραφίες που βρέθηκαν απεικονίζονται νεαρά κορίτσια που εκ πρώτης όψεως μοιάζουν ανήλικα.

Αυτό που προκύπτει σχεδόν με βεβαιότητα είναι ότι τόσο η 15χρονη όσο και η 14χρονη που μετείχαν στα όργια έκαναν χρήση σκληρών ναρκωτικών από πολύ μικρές, η μία από τα 10 και η άλλη από τα 12! Στην εξάωρη κατάθεσή της η 14χρονη υποστήριξε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που συνευρέθηκε ερωτικά με τον επιχειρηματία Ακη Λευκαρίτη αντί του ποσού των 150 ευρώ, αλλά είχε οδηγηθεί και στο παρελθόν στο διαμέρισμά του από τον 35χρονο Νίκο Νικολάου, ο οποίος φέρεται ότι λειτουργούσε ως προαγωγός, σύμφωνα με τη μαρτυρία της.

Τώρα οι ανακριτές προσπαθούν να εξακριβώσουν τι ακριβώς και για πόσο καιρό συνέβαινε στο διαμέρισμα του επιχειρηματία και αν ο 35χρονος λειτουργούσε ως μαστροπός και άλλων ανήλικων κοριτσιών ή και ως μεσάζων ερωτικών υπηρεσιών και προς άλλους «πελάτες».

Γιούλη Σταρίδα

Keywords
Αναζητήσεις
itansex
Τυχαία Θέματα