Το ροζ promo του Πανούση!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο ροζ promo του Πανούση!Τετάρτη, Οκτώβριος 1, 2014 - 16:40

Δαιμόνιος και πολύ καλός... promoter αποδείχτηκε για ακόμη μία φορά ο Τζίμης Πανούσης. Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης, που προετοιμάζεται για τις προσεχείς εμφανίσεις του, βγήκε ο ίδιος στους δρόμους για να κάνει «3D αφισοκόλληση», όπως χαρακτήρισε τις κούκλες από sex shop που χρησιμοποίησε για το promo της παράστασής του «Guantanamo club», η οποία θα στηθεί στην Ακτή Πειραιώς.

Ενα από τα μέρη όπου βρέθηκε για να κάνει την προώθηση της παράστασής του ήταν η λεωφόρος Κηφισίας. Φυσικά προκάλεσε πανικό τόσο στους περαστικούς όσο και στους οδηγούς των αυτοκινήτων, οι οποίοι όχι μόνο τον αναγνώρισαν αλλά αναρωτιόνταν τι έκανε με την κούκλα και την ταινία στα χέρια μέρα μεσημέρι.

Γρήγορα όμως κατάλαβαν ότι ο Τζιμάκος με αυτόν τον... τρελό τρόπο ανέλαβε την προώθηση της παράστασής του, κρεμώντας δηλαδή σε στύλους της ΔΕΗ τις φουσκωτές κούκλες ως... κράχτες για το τι πρόκειται να δει το κοινό στο νυχτερινό μαγαζί της Πειραιώς στις 17 Οκτωβρίου. Ο Πανούσης θα δώσει μόνο 10 παραστάσεις και θα παρουσιάσει το Χωρατόριο 3 (Horatorio) σε Ρε Μίζερο στο «Guantanamo club».
Οι θεατές θα απολαύσουν τον καλλιτέχνη σε ένα υπερθέαμα, στο οποίο θα επισημαίνει ξανά τα κακώς κείμενα με τον δικό του ανατρεπτικό τρόπο.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα