Νέες μπίζνες για τη Λόη στις ΗΠΑ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Σήμερα έβαλα την Ελλάδα στα ράφια του!» Νέες μπίζνες για τη Λόη στις ΗΠΑ!Τρίτη, Μάρτιος 22, 2016 - 11:34

Η πετυχημένη σεφ και ο επιχειρηματίας Παντελής Τάφας μιλούν για τη σειρά LoiPasta, που «εισέβαλε» στο πιο γνωστό ντελικατέσεν

Στα ράφια του πιο διάσημου ντελικατέσεν της Αμερικής, το Wholefoodsmarket, φιγουράρουν εδώ και λίγες μέρες τα LoiPasta, τα ζυμαρικά εξαιρετικής ποιότητας με... σήμα κατατεθέν το διάσημο πρόσωπο

της Μαρίας Λόη.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Για τη διεθνή Ελληνίδα σεφ αλλά και τον επιτυχημένο επιχειρηματία Παντελή Τάφα αυτή ήταν μια πραγματικά συγκινητική στιγμή, την οποία γρήγορα διαδέχτηκαν ο ενθουσιασμός, τα χαμόγελα και η ικανοποίηση για τη μεγάλη επιτυχία.
«Ηταν μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου. Εκλαψα! Στο παρελθόν έμπαινα στο συγκεκριμένο κατάστημα και θαύμαζα τα υπέροχα προϊόντα από όλο τον κόσμο. Και σήμερα έβαλα την Ελλάδα στα ράφια του!» δήλωσε χαρούμενη στην «Espresso» η Μαρία Λόη, που παρότρυνε τους Ελληνες επιχειρηματίες να επενδύσουν στις εξαγωγές, ώστε να επιβιώσουν σε μια χώρα που μαστίζεται από την κρίση.

Στη γνωστή αλυσίδα τροφίμων φιλοξενούνται αποκλειστικά πρώτης ποιότητας προϊόντα από όλο τον κόσμο, όπως ακριβώς είναι και τα LoiPasta που από την πρώτη ημέρα έγιναν ανάρπαστα από τους ομογενείς αλλά και τους Αμερικανούς καταναλωτές! Η Hellenic Grocer, με έδρα το Κονέκτικατ, δημιούργησε μια εξαιρετική και πεντανόστιμη σειρά ζυμαρικών εξαιρετικής ποιότητας, που φτιάχτηκαν με αγάπη και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό, από άριστη ποιότητα ελληνικού σιμιγδαλιού και σύμφωνα με τις παραδοσιακές συνταγές της γνωστής σεφ, η οποία κάνει αξιόλογη καριέρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

«Αρκετές εταιρίες μού πρότειναν στο παρελθόν να διαφημίσω προϊόντα, ωστόσο υπήρξαν τρεις λόγοι που επέλεξα να συνεργαστώ με τη συγκεκριμένη εταιρία: Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Παντελή Τάφα και της οικογένειάς του που γνωρίζω από τα παλιά, η συμβουλή του Mίλτου Καρούμπα του Chef Club να προχωρήσω και, τρίτον, η εξασφάλιση άριστης σε ποιότητα πρώτης ύλης» μας λέει η γνωστή σεφ.

Στο Καπιτώλιο

Η πρώτη παρουσίαση του brand name LoiPasta έγινε πριν από δύο χρόνια στο αμερικανικό Καπιτώλιο, στην Ουάσινγκτον, με προσκεκλημένους γερουσιαστές και υπαλλήλους του Κοινοβουλίου, που δοκίμασαν ελληνικές γεύσεις και έμαθαν για τη μεσογειακή διατροφή από τα χέρια της Μαρίας Λόη.

«Είναι ιδιαίτερα δύσκολο να μπεις σε αυτή την αλυσίδα τροφίμων, καθώς όλα τα προϊόντα που πωλούνται στα ράφια του πρέπει να έχουν πιστοποίηση πως δεν είναι γενετικά τροποποιημένα, όπως είναι τα δικά μας» λέει ο Παντελής Τάφας και αποκαλύπτει πως η επόμενη σειρά ζυμαρικών τους θα αφορά προϊόντα οργανικά, ολικής άλεσης και χωρίς γλουτένη, πάλι με σήμα κατατεθέν την αγαπημένη μαγείρισσα, που έχει εμφανιστεί και στην αμερικανική τηλεόραση, ενώ αποτέλεσε το πρόσωπο-κλειδί στην επιτυχία της καμπάνιας.



Ο Παντελής Τάφας, που πηγαινοέρχεται σε όλο τον κόσμο για την προώθηση των υπέροχων ελληνικών ζυμαρικών και γαλακτοκομικών που παράγει η εταιρία LLC, την οποία διοικεί με τον αδελφό του, μόνιμο κάτοικο Κονέκτικατ, έχει κάθε λόγο να νιώθει δικαιωμένος στο πλευρό της καλής του φίλης.

Σαρώνει και στις top εκπομπές

Πριν από λίγες ημέρες η διεθνής σεφ Μαρία Λόη παρουσίασε τα LoiPasta στην πιο επιτυχημένη πρωινή εκπομπή του καναλιού Fox 5 «‎Good day New York». Εμφανίστηκε με νέο λουκ, φορώντας μαύρα κοκάλινα γυαλιά, και μαγείρεψε για τους δύο παρουσιαστές, την Ιταλίδα Ροζάνα Σκότο και τον Αμερικανό Γκρεγκ Κέλι, μια νοστιμότατη συνταγή από τα πιάτα που προσφέρει στο εστιατόριό της Loi στη Νέα Υόρκη: κριθαράκι με ντομάτα, κρεμμύδι και μέντα, που λάτρεψαν κοινό και συντελεστές!

Η Μαρία αποκάλυψε on air ότι η λέξη «pasta» είναι αρχαία ελληνική από τον 8ο αιώνα π.Χ., με τη Λατίνα να μένει άφωνη!
Τις προάλλες που βρέθηκε προσκεκλημένη στο σόου του Τούρκου παρουσιαστή Dr. Oz η γνωστή μαγείρισσα κοντραρίστηκε μαζί του, επιμένοντας πως το ελληνικό λάδι και το ελληνικό γιαούρτι είναι τα καλύτερα στον κόσμο!

Keywords
Τυχαία Θέματα