Το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 «κόπηκε» από κεραυνό!

TV GOSSIPΤο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 «κόπηκε» από κεραυνό! Τρίτη, Νοέμβριος 29, 2016 - 11:46

Τι ήταν να «κοπεί» ξαφνικά η μετάδοση του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1; «Εσπασαν» τα τηλέφωνα στο κέντρο του καναλιού, αφού οι τηλεθεατές είδαν στη θέση της Φαίης Σκορδά και των συνεργατών της τους... «Κωνσταντίνο και Ελένη».

Οπως μας πληροφόρησαν άνθρωποι από τον ΑΝΤ1, η διακοπή μετάδοσης οφειλόταν σε τεχνικό πρόβλημα που προκλήθηκε -εξαιτίας της πτώσης

κεραυνών και της έντονης κακοκαιρίας- σε υποσταθμό της ΔΕΗ, ο οποίος βρίσκεται κοντά στις εγκαταστάσεις του στούντιο. Αποτέλεσμα; Δεν μπορούσε να γίνει αναμετάδοση του σήματος, οπότε οι τηλεθεατές έμειναν με την απορία και η εκπομπή χωρίς φινάλε.

Βέβαια, ως άψογη επαγγελματίας, η Φαίη παρέμεινε στο πόστο της μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές του «Πρωινού», περιμένοντας νεότερα για τη βλάβη, η οποία ενδεχομένως να διορθωνόταν, οπότε θα έπρεπε να βγουν ξανά στον αέρα.
Μάλιστα, το team έκανε μια μικρή σύσκεψη, στην οποία συζητήθηκε πώς θα συνεχιζόταν η εκπομπή, στην περίπτωση που το σήμα επέστρεφε.

Οπως αποδείχτηκε, όμως, το πρόβλημα δεν ήταν τόσο απλό, με αποτέλεσμα οι τεχνικοί της ΔΕΗ να καθυστερήσουν στην αποκατάστασή του. Ετσι η Σκορδά και η ομάδα της δεν αποχαιρέτησαν το κοινό τους, όπως συνηθίζουν κάθε μέρα.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα