Ασχολούνται και με τις... τρίχες!

SHOWBIZΑσχολούνται και με τις... τρίχες!Τρίτη, Νοέμβριος 29, 2016 - 11:38

Ξυλά - Γιαννακόπουλος: Το ζευγάρι των καλλιτεχνών άνοιξε κομμωτήριο στο κέντρο της Αθήνας! Στα εγκαίνια βρέθηκαν πολλοί ηθοποιοί και φίλοι

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στην καθημερινή σειρά του Mega «Τα μυστικά της Εδέμ» αλλά και τις θεατρικές του δουλειές, ενώ μας εξέπληξε ευχάριστα όταν έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Φαίη Ξυλά πριν από εφτά χρόνια στη σκηνή του

θεάτρου Ράδιο Σίτι, όταν πρωταγωνιστούσε στο έργο «Ο μπακαλόγατος».

Ωστόσο ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος αποφάσισε να κάνει ακόμη ένα επαγγελματικό βήμα, ώστε να εξασφαλίσει ένα επιπλέον εισόδημα για την οικογένειά του: Ο ηθοποιός άνοιξε κομμωτήριο στο Σύνταγμα και έκανε τα εγκαίνιά του προχθές το βράδυ, με καλεσμένους καλούς του συναδέλφους και φίλους.



Μεταξύ αυτών είδαμε τους Μαριάννα Τουμασάτου, Αλέξανδρο Σταύρου, Γιάννη Αϊβάζη, Αμαλία Αρσένη, Λεωνίδα Κακούρη, Γιώργο Χρανιώτη, οι οποίοι βρέθηκαν στο event για να ευχηθούν τα καλορίζικα στον Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του Φαίη, που έλαμπε από χαρά.



Να πούμε πως ο Γιαννακόπουλος είναι ο δεύτερος ηθοποιός που παίρνει την απόφαση να ασχοληθεί -επιχειρηματικά- με το coiffure (αν και δεν θα πιάσει ο ίδιος τα ψαλίδια), αφού προηγήθηκε ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος επίσης επένδυσε στο κομμωτήριο της μητέρας του, ανανεώνοντάς το και μπαίνοντας ως συνεργάτης.

Βλέπετε, όταν οι καλλιτέχνες γίνονται γονείς, θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους, γι' αυτό κάνουν ανοίγματα σε χώρους που μπορούν να τους εξασφαλίσουν ένα επιπλέον έσοδο στον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα