Το love story τους σοβαρεύει!

ΚΟΣΜΟΣΤο love story τους σοβαρεύει!Παρασκευή, Αύγουστος 25, 2017 - 19:10

Παλιότερα, μια σχέση έδειχνε να πηγαίνει πολύ σοβαρά όταν ο ένας γνώριζε τους γονείς του άλλου. Τώρα στο Χόλιγουντ το στάδιο που θεωρείται προάγγελος επισημοποίησης είναι η γνωριμία του συντρόφου με το παιδί! Την προηγούμενη Τρίτη ο Τζέιμι Φοξ εντοπίστηκε να περνά το κατώφλι του σπιτιού της Κέιτι Χολμς στο Λος Αντζελες κρατώντας μια τσάντα λιχουδιές από το γνωστό ζαχαροπλαστείο Menchie's, το οποίο έχει φανατικό παιδικό

κοινό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτή η επίσκεψη είχε τον χαρακτήρα της οικογενειακής υπόθεσης, καθώς παρούσα ήταν και η 11χρονη κόρη της Χολμς με τον Τομ Κρουζ, Σούρι. Πριν πάει στο σπίτι ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός, μητέρα και κόρη είχαν βγει για ψώνια, με τη μικρή, που μοιάζει όλο και περισσότερο στον πατέρα της, να φορά ρούχα χορού.

Αν και η 38χρονη Χολμς και ο 49χρονος Φοξ έχουν επανειλημμένα διαψεύσει τα περί σχέσης, είναι κοινό μυστικό ότι είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό. Ανθρωποι του περιβάλλοντός τους λένε ότι είχαν γνωριστεί ενώ η Χολμς ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Κρουζ, όταν ο Φοξ πρωταγωνιστούσε μαζί του στην ταινία «Collateral», το 2004.

Οι πρώτες φήμες για ειδύλλιο προέκυψαν όταν τους είδαν να κρατιούνται αγκαζέ σε φιλανθρωπικό γκαλά στη Νέα Υόρκη τον Αύγουστο του 2013. Το 2015 το περιοδικό «Us Weekly» είχε δημοσιεύσει φωτογραφία τους να κρατιούνται χέρι χέρι. Τον περασμένο Μάιο δημοσιεύτηκαν άλλες φωτογραφίες που τους έδειχναν να βγαίνουν από το ίδιο ξενοδοχείο στο Παρίσι, αν και χωριστά.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα