Το κέφι «χτύπησε» κόκκινο

SHOWBIZΤο κέφι «χτύπησε» κόκκινοΔευτέρα, Μάιος 18, 2015 - 15:53

Ενα «πρόγραμμα jukebox», όπως το χαρακτήρισε η Ελλη Κοκκίνου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το βράδυ της Παρασκευής όλοι εκείνοι που βρέθηκαν στη λαμπερή πρεμιέρα του Cabaret@Romeo. Η πρωταγωνίστρια του σχήματος, με αποκαλυπτικό outfit διά χειρός του σχεδιαστικού διδύμου MI-RO, έκλεψε την παράσταση τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες της. Στο πλευρό της, ο Θοδωρής Μαραντίνης με τους Onirama, με τον frontman

του συγκροτήματος να χαρακτηρίζεται από πολλές θηλυκές υπάρξεις του νυχτερινού κέντρου «ένας κούκλος» μέσα στο κοστούμι που έραψε γι' αυτόν ο Erotokritos.

Το στέκι της παραλιακής λεωφόρου ανακαινίστηκε πλήρως για να φιλοξενήσει τις μουσικές παραστάσεις της Ελλης Κοκκίνου και των Onirama. Πλέον, όπως φαίνεται και από το νέο όνομά του, ο χώρος παραπέμπει σε ένα αυθεντικό καμπαρέ, όπως εκείνο της πασίγνωστης ταινίας του Bob Fosse, με άνετους καναπέδες, μεγάλους καθρέφτες και πολυελαίους, διακοσμητικά στοιχεία που μπορεί να συναντήσει κανείς στα δημοφιλέστερα αυτή τη στιγμή lounge clubs της Νέας Υόρκης.

Εντυπωσιακό intro video

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό intro video, εμπνευσμένο και αυτό από το φιλμ του Fosse και σκηνοθετημένο από τον Αλέξανδρο Ρήγα, ο οποίος έδωσε φυσικά το «παρών» στην πρεμιέρα. Ο γνωστός σεναριογράφος και σκηνοθέτης έχει βάλει και γενικότερα την καλλιτεχνική σφραγίδα του στη μουσική παράσταση που περιλαμβάνει πρωτότυπα ντουέτο και άλλα στιγμιότυπα που, όπως φάνηκε, άρεσαν πολύ στους παρευρισκομένους. Πετυχημένη ήταν και η επιλογή των καλλιτεχνών που πλαισίωσαν τους πρωταγωνιστές του σχήματος. Πρόκειται για τους Kassiani και Adonis Dominos, με τον τελευταίο να κερδίζει τις εντυπώσεις με τη μεταμφίεση του.

Στην πρεμιέρα της Ελλης Κοκκίνου και του Θοδωρή Μαραντίνη βρέθηκε o Νίκος Μαρτίνος, ενώ ο Γιώργος Σαμπάνης, που είχε μάλιστα τα γενέθλιά του, εμφανίστηκε μαζί με τη σύντροφό του Αννα Πρέλεβιτς. Από τις πιο κομψές παρουσίες της βραδιάς ήταν η Ολγα Φαρμάκη, η οποία φωτογραφήθηκε με τον αγαπημένο της και επιχειρηματία του Cabaret@Romeo Γιώργο Γιγουρτάκη, αλλά και τον PR man του κέντρου Χάρη Σιανίδη. Εκεί ήταν επίσης η Ελεονώρα Μελέτη, ο Κώστας Σπυρόπουλος, η Χρυσάνθη Ντάφλα, ο Αιμιλιανός Σταματάκης, ο Λευτέρης Πανταζής, ο κουμπάρος της Κοκκίνου Παύλος Σταματόπουλος και ο Ηλίας Βρεττός με την κοπέλα του Φελίσια Λαπάτη και τον Νέστορα Φωτιάδη, πρώην σύντροφο της Μαριάντας Πιερίδη.

Απόντες ήταν η σύζυγος του Θοδωρή Μαραντίνη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία θα πάει να τον δει την επόμενη εβδομάδα, και ο μπασκετμπολίστας σύντροφος τη Ελλης, ο Γιώργος Μπόγρης, που βρίσκεται στην Ισπανία λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ηλίας Μαραβέγιας

Keywords
Τυχαία Θέματα