Το dance party της χρονιάς

15:29 4/8/2014 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΤο dance party της χρονιάςΔευτέρα, Αύγουστος 4, 2014 - 15:24

Το πρώτο μεγάλο dance festival, με τίτλο «Dreamland», έλαβε χώρα πριν από λίγες μέρες στην Αρχαία Ολυμπία και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού 30.000 φίλοι της ηλεκτρονικής μουσικής έδωσαν το «παρών» στο event του καλοκαιριού. Τριάντα

κορυφαίοι Ελληνες djs, καθώς και καλλιτέχνες της χορευτικής μουσικής τα έδωσαν όλα, ώστε να πλησιάσουν τα πρότυπα της Tomorrowland που πραγματοποιείται στο εξωτερικό. Το event στήθηκε σε ένα πανέμορφο δάσος έξω από την Αρχαία Ολυμπία, δίπλα στις όχθες του ποταμού Αλφειού.

Οι χιλιάδες επισκέπτες που έστησαν τις σκηνές τους στον χώρο, εκτός από τους djs και τους παραγωγούς, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και ιδιαίτερα shows από χορευτές με εκκεντρικά κοστούμια, από κλόουν και ξυλοπόδαρους.

Από την Παρασκευή 25 έως και την Κυριακή 27 Ιουλίου κανείς δεν κοιμήθηκε, αφού τον πρώτο λόγο είχαν ο χορός και η διασκέδαση. Στον χώρο είχαν στηθεί τέσσερα stages, το κεντρικό, το οποίο λειτουργούσε τις βραδινές ώρες, δύο σκηνές για την ψυχαγωγία των κατασκηνωτών την ημέρα και ένα τέταρτο, που είχε chill out χαρακτήρα.

Η αλήθεια είναι ότι διοργανωτές, djs, παραγωγοί και επισκέπτες έβαλαν τα δυνατά τους, ώστε η πρώτη Dreamland να σταθεί αξιοπρεπώς δίπλα σε αντίστοιχα φεστιβάλ του εξωτερικού, τα οποία κάθε χρόνο μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού που ακούει dance μουσική, και απ' ό,τι φαίνεται, το πέτυχαν και με το παραπάνω! Καλλιτέχνες κι επισκέπτες πάντως ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου...

Keywords
Τυχαία Θέματα