Το... Αγρίνιο δεν είναι Γερμανία!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ 2-0

Του ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Ανώμαλα προσγειώθηκε ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο τρεις μέρες πριν από τη ρεβάνς με τη Σάλκε. Γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 από τον Παναιτωλικό σε άδειες εξέδρες, με κάτω τα χέρια σχεδόν, αναγκάζοντας τον Χουμπ Στέφενς να πει μετά το τέλος του αγώνα: «Μόνο εγώ σκεφτόμουν τον Παναιτωλικό». Και δεν είχε άδικο…

Το πρώτο γκολ

των γηπεδούχων (κέρδισαν πρώτη φορά στην ιστορία τους τον ΠΑΟΚ) ήρθε στο 27’, όταν ο Μπόγιοβιτς δέχτηκε την πάσα από τον Ιωάννου και με αριστερό πλασέ νίκησε τον Χακόμπο. Με την εκπνοή του α' ημιχρόνου ο Θεοδωρόπουλος έβγαλε «γλυκιά» σέντρα και ο (μετρ τη κεφαλιάς) Μελισσάς έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη η είσοδος των Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη έφερε παροδική πίεση για δέκα λεπτά. Οσο περνούσε ο χρόνος ο Παναιτωλικός αποκτούσε καλύτερη ψυχολογία και στο τέλος έμεινε με το παράπονο ότι δεν πέτυχε τρίτο γκολ, καθώς στο 87’ κέρδισε πέναλτι με τον Ιωάννου (ανατράπηκε από τον Κίτσιου), αλλά ο Καμαρά σημάδεψε το δοκάρι. «Κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας» δήλωσε ο πρώην ΠΑΟΚτζής Μάκης Χάβος.

Εν όψει της ρεβάνς της Τρίτης, το μεγάλο «αγκάθι» για τον Στέφενς είναι πάντως ο Λαζάρ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι στη διάρκεια της προθέρμανσης (τον αντικατέστησε ο Τζιόλης) και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Μπρακάλι, Κούσας, Καμαρά (90' Μύγας), Μελισσάς, Θεοδωρίδης (72' Γοδόι), Σίλβα Tζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης, Ιωάννου, Μπόγιοβιτς (78' Παπουτσογιαννόπουλος), Μπελόν.

ΠΑΟΚ (Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Λούκας, Στοχ, Λόπεθ, Βίτορ, Τζιόλης (68' Γεωργιάδης), Κάτσε, Νέτσιντ (46' Αθανασιάδης), Κίτσιου, Ολίσε (46' Σαλπιγγίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα