Την πίεζε για sex και του έκοψε το κεφάλι

ΚΟΣΜΟΣΤην πίεζε για sex και του έκοψε το κεφάλιΤρίτη, Φεβρουάριος 10, 2015 - 15:35

Η εμμονή του να δοκιμάσουν στο κρεβάτι όσα εκείνος έβλεπε σε γερμανικές ταινίες πορνό, στοίχισε τη ζωή σε 67χρονο Τούρκο, τον οποίο αποκεφάλισε η 49χρονη φίλη του, όταν η βίαιη συμπεριφορά και οι απαιτήσεις του την οδήγησαν στα όρια.

Η Γκονούλ (φωτό), όπως είναι το μικρό όνομά της, γνώρισε τον Οσμάν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Εκείνος της έταξε πολιτικό γάμο και συμφώνησαν να κάνουν μια θρησκευτική τελετή, που θα τους επέτρεπε να κατοικήσουν κάτω από την ίδια στέγη. Αν όλα εξελίσσονταν ομαλά, θα γινόταν και ο κανονικός γάμος. «Δέχτηκα και μετακόμισα με τον Οσμάν. Υστερα από 20 μέρες όμως άρχισε να γίνεται βίαιος. Ηθελε να κάνουμε σεξ καθημερινά κι εγώ έψαχνα δικαιολογίες για να τον αποφύγω.»

Ταινίες πορνό

«Παρακολουθούσε γερμανικά κανάλια πορνό και επέμεινε να κάνουμε ό,τι έβλεπε» είπε η δολοφόνος στην κατάθεσή της στον εισαγγελέα. Η 49χρονη γυναίκα, που έχει έναν 12χρονο γιο από προηγούμενο γάμο, έτρωγε ξύλο όταν αντιστεκόταν στις ορέξεις του συντρόφου της. Στον τελευταίο καβγά, στις 30 Ιανουαρίου, τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Ο γιος της άρχισε να χτυπά τον Οσμάν με μια τηλεοπτική κεραία, ώστε να προστατεύσει τη μητέρα του. Ο 67χρονος έπεσε στο έδαφος και η γυναίκα, που είναι κάτοχος μπλε ζώνης στο τάε κβον ντο, τον ακινητοποίησε και του έκοψε τον λαιμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα