Τι τρέχει με τον Ιωάννου και την «άλλη» Χοψονίδου

SHOWBIZΤι τρέχει με τον Ιωάννου και την «άλλη» ΧοψονίδουΤετάρτη, Μάρτιος 18, 2015 - 15:48

Τι τρέχει με τον Μάνο Ιωάννου και τη Βαλέρια Χοψονίδου; Εντονες είναι οι φήμες που θέλουν τον πρώην σύντροφο της Ναταλίας Γερμανού να βρήκε κιόλας τη... γιατρειά της καρδιάς του στο πρόσωπο της κουνιάδας του Βασίλη Σπανούλη. Ομορφη όσο και η αδελφή της Ολυμπία, η Βαλέρια Χοψονίδου θα μπορούσε κάλλιστα να ακολουθήσει

τα χνάρια της στο μόντελινγκ, παίρνοντας κι εκείνη μέρος στα καλλιστεία. Δεν το έκανε όμως...

«Δεν είναι του στιλ μου ο διαγωνισμός. Εξάλλου, από τη στιγμή που έλαβε μέρος η αδελφή μου, έχει εκπροσωπήσει επάξια την οικογένεια. Τι παραπάνω να κερδίσω εγώ, αφού η Ολυμπία είναι Σταρ Ελλάς;» είχε δηλώσει παλαιότερα η όμορφη μελαχρινή κοπέλα που διαθέτει αναλογίες μοντέλου. Αυτό πρόσεξε προφανώς ο Μάνος Ιωάννου, όταν τους σύστησε κοινός γνωστός τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γοητευτικός ηθοποιός, που έχει απασχολήσει έντονα τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της σχέσης του με τη Ναταλία Γερμανού και τον πρόσφατο χωρισμό τους, φλέρταρε απροκάλυπτα τη Βαλέρια και εκείνη δεν έμεινε ασυγκίνητη.

Οι δυο τους βγαίνουν εδώ και λίγο καιρό επιλέγοντας για τα ραντεβουδάκια τους ήσυχα στέκια των νοτίων προαστίων. Αφενός επειδή εκείνη μένει στη Γλυφάδα και εκείνος στη Δάφνη και αφετέρου επειδή σε αυτά τα στέκια δεν διατρέχουν τον κίνδυνο να τους πετύχουν οι φωτογράφοι. Μάλιστα, ο Μάνος αποφεύγει να πηγαίνει στο Rock n' Roll όπου εργάζεται η Βαλέρια Χοψονίδου, ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Βλέπετε, ο χωρισμός του από τη Ναταλία Γερμανού είναι ακόμη πολύ φρέσκος και ο ζεν πρεμιέ δεν θέλει να δίνει δικαιώματα στους κουτσομπόληδες.

Ηλίας Μαραβέγιας

Keywords
Τυχαία Θέματα