Τι έκανε ο Κασιδόκωστας τη Μεγάλη Εβδομάδα;

15:59 7/5/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ νηστεία του ΠάρηΤι έκανε ο Κασιδόκωστας τη Μεγάλη Εβδομάδα;Σάββατο, Μάιος 7, 2016 - 15:00

Την ώρα που οι περισσότεροι κάτοικοι της πρωτεύουσας ετοιμάζονταν για την πασχαλινή απόδρασή τους από την πολύβουη Αθήνα, οι εναπομείναντες στο κλεινόν άστυ κατέκλυζαν μπαρ και καφετέριες. Μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης και στο ιταλικό pizza-restaurant Apperitivo στο κέντρο της Γλυφάδας γίνεται το αδιαχώρητο. Ανάμεσα στους θαμώνες η στήλη ξεχωρίζει τον γοητευτικό Πάρη Κασιδόκωστα (φωτά πάνω), ο οποίος απολάμβανε μαζί

με φίλο του νηστίσιμη πίτσα και σπαγγέτι!

Χωρίς την Τάμτα

Η εκρηκτική Τάμτα, που συνηθίζει να τον συνοδεύει στις εξόδους του τους τελευταίους μήνες, εκείνο το μεσημέρι δεν ήταν στο πλευρό του. Λίγο πιο δίπλα από τον ωραίο Πάρη, η Ελένη Πετρουλάκη (φωτό δεξιά) απολάμβανε την αγαπημένη της σαλάτα λίγο πριν αναχωρήσει με την οικογένειά της για τη Μεσσηνία, όπου είχε προγραμματίσει να κάνει Πάσχα.

Ο ηλιοκαμένος και καλογυμνασμένος σύζυγός της Ιλια Ιβιτς σταμάτησε με το μαύρο τζιπ του έξω από το πολυσύχναστο στέκι για να την παραλάβει όταν τελείωσε το φαγητό της!

Στο ίδιο κοσμικό restaurant είδαμε επίσης με μεγάλη παρέα και τον εργένη Βασίλη Κικίλια, ο οποίος προτίμησε να περάσει τις διακοπές του Πάσχα στην Αθήνα.

Keywords
Αναζητήσεις
κασιδοκωστας
Τυχαία Θέματα
Κασιδόκωστας, Μεγάλη Εβδομάδα,kasidokostas, megali evdomada