Κρήτη: Tραγικό παιχνίδι της μοίρας για ένα αγοράκι

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚρήτη: Tραγικό παιχνίδι της μοίρας για ένα αγοράκιΤρίτη, Δεκέμβριος 2, 2014 - 17:27

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλευόταν έως αργά χθες το βράδυ ένα αγοράκι τρεισήμισι ετών το οποίο παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που έκανε όπισθεν, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι στην είσοδο νοσοκομείου στο Ηράκλειο Κρήτης! Η τραγική ειρωνεία είναι ότι στο ίδιο νοσοκομείο, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, νοσηλεύεται

και η μητέρα του παιδιού, την οποία ο μικρούλης είχε επισκεφτεί μαζί με τον πατέρα και τον παππού του όταν έγινε το ατύχημα!


Ο άτυχος Μαρσέλ από την Αλβανία είχε πάει συνοδευόμενος από τους δικούς του στο ΠΑΓΝΗ για να δει τη μητέρα του αγοριού, που είχε κάνει μια επέμβαση. Προκειμένου να μην μπει το αγοράκι στον θάλαμο του νοσοκομείου, ο πατέρας του το άφησε για λίγη ώρα με τον ηλικιωμένο. Ομως ο μικρός διέφυγε της προσοχής του παππού του και βρέθηκε κάτω από τις ρόδες αυτοκινήτου που έκανε όπισθεν! Ακολούθησαν στιγμές πανικού, με τον ηλικιωμένο να ουρλιάζει σε κατάσταση σοκ, τον οδηγό του οχήματος να τρέχει να βοηθήσει και τον κόσμο που βρισκόταν εκεί την ώρα του ατυχήματος να καλεί σε βοήθεια. Απίστευτες σκηνές εκτυλίχτηκαν και όταν έμαθαν για το ατύχημα του γιου τους οι γονείς του!


Το 3,5 ετών αγόρι νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων σε σοβαρή κατάσταση, έχοντας υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η αναπληρώτρια διοικήτρια του ΠΑΓΝΗ - Βενιζέλειου, Ελένη Μπορμπουδάκη, το παιδί είναι διασωληνωμένο και τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι εξαιρετικά κρίσιμα. Σύμφωνα με τους γιατρούς, θετικό είναι το γεγονός ότι δεν έχει ανεβάσει ενδοκρανιακή πίεση, ενώ μία θλάση στον πνεύμονα δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία.


Εύα Παπαδάτου

Keywords
Τυχαία Θέματα