Θρήνος για τον Γ. Μπόκα, ιδιοκτήτη του Αχελώος TV, που «έφυγε» από τη ζωή

ΡΕΠΟΡΤΑΖΘρήνος για τον Γ. Μπόκα, ιδιοκτήτη του Αχελώος TV, που «έφυγε» από τη ζωή Τετάρτη, Σεπτέμβριος 24, 2014 - 15:04

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ «αντίο» στον επιχειρηματία Γιώργο Μπόκα, ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Αχελώος TV, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών, είπαν χθες συγγενείς, φίλοι, αλλά και πλήθος κόσμου που βρέθηκαν στο νεκροταφείο του Καινούριου Τριχωνίδας.

Ο Γιώργος Μπόκας, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη τη δυτική Ελλάδα,

πάλεψε γενναία τις τελευταίες ημέρες για να κρατηθεί στη ζωή ύστερα από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Ομως, τη Δευτέρα έχασε τη μάχη στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και νοσηλευόταν.

Ο Γιώργος Μπόκας διετέλεσε γεωπόνος στον πρώην Οργανισμό Καπνού και μετά την παραίτησή του δραστηριοποιήθηκε στον ιδιωτικό τομέα ως επιχειρηματίας στον χώρο της αγροτικής οικονομίας, καλλιέργειας κι εμπορίας διαφόρων αγροτικών προϊόντων με ταυτόχρονη πολυσχιδή δράση.

Δραστηριοποιήθηκε ιδιαίτερα στον χώρο της ιχθυοκαλλιέργειας, υπήρξε πρόεδρος της Πλαγκτόν Α.Ε. και διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Υδατοκαλλιεργητών Δυτικής Ελλάδας.

Η προσφορά του

Υπήρξε ο βασικός ιδιοκτήτης και εμπνευστής της τηλεόρασης Αχελώος ΤV, προσφέροντας τα μέγιστα στον δημοσιογραφικό χώρο, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναιτωλικού.

Κυρίως όμως υπήρξε άνθρωπος της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, ενώ στήριξε με σεμνότητα και πολύπλευρα το έργο της Εκκλησίας.

Η απώλειά του προκαλεί μεγάλο πένθος στην Αιτωλοακαρνανία και στον δημοσιογραφικό κόσμο της περιοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα