Ο «Μαστ» επιστρέφει «Αργά»

SHOWBIZΟ «Μαστ» επιστρέφει «Αργά»Τετάρτη, Σεπτέμβριος 24, 2014 - 14:54

Ο Νίκος Μαστοράκης και ο Θοδωρής Αθερίδης ετοιμάζονται να τρελάνουν τα μηχανάκια τηλεθέασης, έστω και... «Αργά», μέσα από τη συχνότητα του Action24. Η εκπομπή που γνώρισε επιτυχία με τον μετρ της τηλεόρασης και των επιτυχιών Νίκο Μαστοράκη αλλάζει παρουσιαστή, αλλά όχι δομή. Eτσι ο Αθερίδης θα είναι εκείνος που θα αναλάβει να πετάει το... μπαλάκι στους καλεσμένους του, ενώ ο δημιουργός του late night

show θα είναι ο σκηνοθέτης και παραγωγός, αφού θα περάσει πλέον πίσω από τις κάμερες. Το ανατρεπτικό talk show που πέρασε από τέσσερις διαφορετικές τηλεοπτικές στέγες (Star, ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1 και Alter) θα προβάλλεται καθημερινά, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και το Σαββατοκύριακο σε επανάληψη.

Ο Μαστοράκης και οι συνεργάτες του φαίνεται πως βρήκαν στο πρόσωπο του πετυχημένου πρωταγωνιστή τον κατάλληλο άνθρωπο, ώστε να... αναβιώσει με τον δικό του τρόπο την εκπομπή. Περισσότερες λεπτομέρειες ωστόσο θα αποκαλύψει ο ίδιος ο Νίκος Μαστοράκης μέσα από την αυριανή συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στο Παλλάς. Πάντως, οι πληροφορίες λένε πως από την πρώτη κιόλας συνάντηση και οι δύο πλευρές ήταν θετικές σε αυτή τη συνεργασία. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τον Θοδωρή Αθερίδη να κάθεται αναπαυτικά στον καναπέ και να «ανακρίνει» όποιον βρεθεί απέναντί του.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα