Θρίλερ με την Τίνα Τέρνερ και το δημοσίευμα για εγκεφαλικό

ΚΟΣΜΟΣΘρίλερ με την Τίνα Τέρνερ και το δημοσίευμα για εγκεφαλικόΤετάρτη, Μάιος 28, 2014 - 16:21

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ σε λίγους μήνες εγκεφαλικό επεισόδιο έπαθε η Τίνα Τέρνερ. Γι΄ αυτό η «γιαγιά της ροκ» αναγκάστηκε να ακυρώσει τις διακοπές της. Αυτά έγραψε -με λίγα λόγια- γερμανική ιστοσελίδα, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στους θαυμαστές της Τέρνερ. Φυσικά η διάψευση δεν άργησε να έρθει. Η 74χρονη ερμηνεύτρια ζει στην Ελβετία τα τελευταία χρόνια, επιλέγοντας να μη βρίσκεται στο επίκεντρο της

δημοσιότητας. Ωστόσο η γερμανική ιστοσελίδα και πολλές άλλες που αντέγραψαν το δημοσίευμα χωρίς να το διερευνήσουν την έκαναν «πρωτοσέλιδο». Ετσι, εκπρόσωπός της αναγκάστηκε να διαψεύσει τις πληροφορίες, ενώ η γερμανική ιστοσελίδα αναγκάστηκε να αποσύρει το δημοσίευμα. Σύμφωνα με όσα αυτό ανέφερε, η Τέρνερ υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό, ωστόσο ήδη βρίσκεται σε πορεία ανάρρωσης.

Η γερμανική ιστοσελίδα express.de, που «αποκάλυψε» τα «νέα», επικαλέστηκε κάποιον Αλμπερτ Β που δήλωσε φίλος και σοφέρ της Τέρνερ. «Επαθε ελαφρύ εγκεφαλικό, αλλά ανακάμπτει» φέρεται να είπε ο πληροφοριοδότης, προσθέτοντας ότι έχει καταφέρει να χαμογελάσει στον σύντροφό της Εργουιν Μπαχ και ότι λόγω του συμβάντος η «γιαγιά της ροκ» ακύρωσε διακοπές που προγραμμάτιζε στην Καρινθία. Ο εκπρόσωπος της Τέρνερ, εκτός της διάψευσης όσων γράφτηκαν, σημείωσε ότι δεν υπάρχει κανένας φίλος ή σοφέρ της Τέρνερ με το όνομα Αλμπερτ Β και ουδέποτε προγραμματίστηκαν διακοπές στην Καρινθία. Η προηγούμενη φήμη για εγκεφαλικό είχε ακουστεί τον Φεβρουάριο και τότε την είχε διαψεύσει η φίλη της Τέρνερ, Οπρα Γουίνφρεϊ. «Η Τίνα είχε ένα άσχημο κρυολόγημα πριν από μερικές εβδομάδες και πλέον έχει αναρρώσει... Και ζει τη ζωή της» έγραψε τότε η Γουίνφρεϊ στο twitter.

Κάτια Γιαπαλάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα