Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

08:05 3/6/2015 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΤετάρτη 3 Ιουνίου 2015Τετάρτη, Ιούνιος 3, 2015 - 07:10

ΚΡΙΟΣ: Πριν πάρετε αποφάσεις για κάποιο πρόβλημα που σας απασχολεί, εντοπίστε από πού ξεκινάει. Ανακαλύψτε τους λόγους και τις αιτίες για τους οποίους κάποιοι έχουν περίεργη συμπεριφορά απέναντί σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Λύστε τα καθημερινά προβλήματά σας με πρακτικές μεθόδους και ακούστε τους συνεργάτες σας προτού αποφασίσετε. Η σύμπνοια που θα επικρατεί θα σας κάνει να θέλετε να μοιραστείτε ενδιαφέροντα και προβληματισμούς σας. Τα οικονομικά ζητήματα πρέπει να τεθούν

υπό συζήτηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο σύντροφός σας βρίσκεται πολύ κοντά στο να πάρει μια μεγάλη απόφαση για τη σχέση σας. Κατανοήστε πως έχει τη δική του προσωπικότητα και δεν γίνεται να κάνει ό,τι θέλετε εσείς. Ακούστε τους συνεργάτες σας με προσοχή και εκφραστείτε με πάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προστατέψτε τις σχέσεις που σας ενδιαφέρουν πραγματικά από κακόβουλα άτομα. Προτιμήστε τη σιωπή από τη φλυαρία, για να μην εκθέσετε δικούς σας ανθρώπους με πράγματα που θα πείτε. Μόνο η διπλωματία και η ευγένεια θα σας οδηγήσουν εκεί όπου επιθυμείτε.

ΛΕΩΝ: Δεν χρειάζεται να το παρακάνετε με παράλογες απαιτήσεις και εγωισμούς. Ενας ουσιαστικός διάλογος θα σας ανακουφίσει, ενώ η σωστή πληροφόρηση θα σας βοηθήσει σημαντικά. Οι επιφανειακές λύσεις δεν λύνουν τα προβλήματα, γι' αυτό δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεσή σας για επέκταση δεν θα περιοριστεί μόνο σε υλικό επίπεδο, αλλά θα αναζητήσετε τρόπους για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας και να αυξήσετε τις εμπειρίες σας, που -όπως πιστεύετε- η αξία τους δεν είναι μόνο προσωρινή, αλλά και μελλοντική.

ΖΥΓΟΣ: Ενα νέο οικονομικό σχέδιο αλλά και ο έλεγχος της άσκοπης σπατάλης είναι οι δύο στόχοι σας για να αποκτήσετε καινούργιο τρόπο ζωής. Απαλλαγείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από άτομα που σας εκνευρίζουν. Μόνο έτσι είστε θα χαρούμενοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πολλές συζητήσεις, ειδικά όταν δεν έχουν υγιή βάση, δεν οδηγούν πουθενά. Πριν κρίνετε και καταδικάσετε τους άλλους, ακούστε όλες τις απόψεις για να μην είστε άδικοι. Οι στόχοι σας πρέπει να έχουν λογική βάση. Μια κοινωνική εκδήλωση θα σας δώσει αρκετές νέες ιδέες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν πρόσωπα της οικογένειάς σας, χωρίς να γίνεστε παρεμβατικοί. Διαχωρίστε δουλειά από σπίτι και μη μεταφέρετε προβλήματα του ενός τομέα στον άλλο. Πάρτε την απόφαση να χαρείτε την κάθε ημέρα που έρχεται, χωρίς να γυρίζετε στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χαλαρώστε έστω για λίγο με κάτι που σας ευχαριστεί και μην είστε υπερδραστήριοι. Αποφύγετε να μπλέξετε σε ριψοκίνδυνες οικονομικές ενέργειες. Προετοιμαστείτε για μια αντιπαράθεση στα εργασιακά θέματα με τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χαλαρώστε παρέα με τους φίλους σας και η ακαταμάχητη γοητεία σας θα σας βοηθήσει πάλι. Πολλά από τα οικογενειακά προβλήματά σας πρόκειται να λυθούν πολύ σύντομα. Σημαντικές χαρές από τον εργασιακό χώρο σας θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση.

ΙΧΘΥΕΣ: Η οργάνωση της σκέψης και η ενίσχυσή της με βάση τη λογική θα επιτρέψουν τη σωστή αντιμετώπιση των στόχων σας. Είναι σημαντικό να ξέρετε τι πρέπει να προωθήσετε και τι πρέπει να αποφύγετε. Ετσι θα τα καταφέρετε και πάλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα