Ενρίκε Ιγκλέσιας: Ζωγράφισε καρδιά με το αίμα του

18:53 2/6/2015 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΕνρίκε Ιγκλέσιας: Ζωγράφισε καρδιά με το αίμα τουΤρίτη, Ιούνιος 2, 2015 - 18:48

Πρωταγωνιστής splatter έγινε άθελά του ο Ενρίκε Ιγκλέσιας, ο οποίος αιμορραγούσε ακατάσχετα επί μισή ώρα στη συναυλία του στην Τιχουάνα του Μεξικού. Η προσπάθειά του να πιάσει ένα drone -ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι δηλαδή, που είχε πάνω του κάμερα- που πλησίασε στη σκηνή είχε αποτέλεσμα να κόψει δύο δάχτυλά του.

Ο πόνος και το σοκ από το αίμα που ξεπήδησε από τα τραύματα δεν έκαμψαν τον επαγγελματισμό

του 40χρονου τραγουδιστή, ο οποίος συνέχισε παρά την παρότρυνση των βοηθών του να κατέβει για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, με την μπλούζα του καταματωμένη και προσπαθώντας να κρύψει το χέρι του στην πλάτη του. «Κατά τη διάρκεια του σόου τηλεκατευθυνόμενη ιπτάμενη κάμερα χρησιμοποιείται για να τραβάει εικόνες από το κοινό. Κάποιες βραδιές ο Ενρίκε αρπάζει την κάμερα για να κάνει μια λήψη από τη δική του οπτική γωνία. Κάτι πήγε στραβά όμως και είχε το ατύχημα» ανέφερε σε ανακοίνωσή του εκπρόσωπος του τραγουδιστή. Ο Ιγκλέσιας, μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο αεροδρόμιο, όπου τον περίμενε ασθενοφόρο. Στη συνέχεια, πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση, επιβιβάστηκε σε αεροσκάφος με προορισμό το Λος Αντζελες για να τον εξετάσει ειδικός γιατρός.

Οσοι βρίσκονταν στο Plaza de Toros de Playas κατέγραψαν, όπως είναι φυσικό, με τα κινητά τους το περιστατικό και ανέβασαν φωτογραφίες στα site κοινωνικής δικτύωσης. Μια χρήστρια με το όνομα Dikshi ανέβασε φωτογραφία που δείχνει ότι ο τραγουδιστής με το αίμα του σχημάτισε μια καρδιά στο λευκό μπλουζάκι του για να ευχαριστήσει το κοινό του!

Keywords
Τυχαία Θέματα