Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΑΣΤΡΑΤετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016Τετάρτη, Φεβρουάριος 24, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Λύστε τις εκκρεμότητες ταξινομώντας τα πράγματα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη χρειάζεται να ανατρέχετε στο παρελθόν για να πάρετε τις πληροφορίες που σας είναι απαραίτητες. Παρακολουθήστε τις εξελίξεις των γεγονότων, όμως προς το παρόν μην παίρνετε θέση.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να πείσετε τους άλλους για την ικανότητα και την εξυπνάδα σας

με επιχειρήματα, προκειμένου να δημιουργήσετε σταθερή συμμαχία για εσάς, που θα σας βοηθήσει στην εξέλιξή σας. Αντιμετωπίστε την κριτική διάθεση ενός φίλου με ευγενικό τρόπο, αλλά βάλτε τον στη θέση του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη χάνετε χρόνο, εφόσον έχετε αποφασίσει να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Αρχίστε αμέσως τις προσπάθειες για να βρεθείτε με ανθρώπους που θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε στον εαυτό σας τον χρόνο που χρειάζεται για να μετρήσει όλα τα πλην και τα συν για τα οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν, καθώς η αντιμετώπισή τους με επιπολαιότητα θα σας βάλει σε μεγαλύτερες υποχρεώσεις. Προσαρμοστείτε στις παρούσες συνθήκες.

ΛΕΩΝ: Μπορεί να έχετε πολλές υποχρεώσεις, όμως το καλό είναι πως με τη συνεχή απασχόλησή σας ξεφεύγετε να γυρίζετε στο παρελθόν που σας θλίβει και δεν σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις προς όφελός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτού μιλήσετε σκεφτείτε τι θα πείτε και τα αποτελέσματα των λόγων σας, γιατί μπορεί να βρεθείτε σε πραγματικά πολύ δύσκολη θέση, εξαιτίας της βιασύνης και της επιπολαιότητάς σας.

ΖΥΓΟΣ: Τώρα που δεν υπάρχει τόση πίεση μην αναβάλετε τα θέματα που έχετε να λύσετε κι ας μην έχουν προσωπικό ενδιαφέρον. Θα μάθετε πράγματα που σας είναι απαραίτητα εδώ και καιρό. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία και θάρρος μια επαγγελματική ευκαιρία που θα σας δοθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε τις αποφάσεις σας και αφήστε τη λογική να καθοδηγήσει τις πράξεις σας, αφού οι εντυπώσεις που έχετε για τους συνεργάτες δεν σας επιτρέπουν να τους εμπιστευθείτε. Εάν διοχετεύετε την ενέργειά σας σε οικογενειακά θέματα, θα έχετε προβλήματα στη δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφασίστε ποια άτομα πρέπει να βγουν από τη ζωή σας. Προγραμματίστε τις εργασίες σας χωρίς αγωνία και άγχος, αλλά με ενθουσιασμό, αφού πετυχαίνετε αυτά που θέλετε. Η υπερβολική παρόρμηση σάς οδηγεί σε λάθη, γι' αυτό μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί συχνά να παραβιάζετε τα όρια που βάζετε στον εαυτό σας και να φτάνετε γρηγορότερα στους στόχους, όμως τώρα εφαρμόστε στρατηγική ισορροπίας προκειμένου να έχετε υποστήριξη και από άλλα άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν καταφέρετε να μάθετε να συμβιβάζεστε, θα βγείτε κερδισμένοι, γιατί οι άλλοι βλέποντας τη συμπεριφορά και τη μετριοπάθεια σας, θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μην εκτεθείτε με λόγια που μπορεί να διαρρεύσουν και να σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

ΙΧΘΥΕΣ: Επειδή δεν μπορείτε να είστε υπό συνεχή καταπίεση, βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ετσι κι αλλιώς ξέρετε πως ακόμα έχετε πολύ δρόμο μπροστά σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα