Η Ανιστον έβαλε τα κλάματα!

SHOWBIZΗ Ανιστον έβαλε τα κλάματα! Τρίτη, Φεβρουάριος 23, 2016 - 18:13

Συγκινήθηκε με το «ευχαριστώ» από τον σκηνοθέτη της σειράς «Φιλαράκια»

Συγκίνηση, χιούμορ και μια άβολη στιγμή είχε το τηλεοπτικό reunion των πρωταγωνιστών της σειράς «Φιλαράκια». Ντέιβιντ Σβίμερ, Τζένιφερ Ανιστον, Λίζα Κούντροου, Κόρτνεϊ Κοξ και Ματ

ΛεΜπλάν έδωσαν ραντεβού στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC για να τιμήσουν τον σκηνοθέτη της σειράς Τζέιμς Μπάροους. Απών ήταν ο Μάθιου Πέρι, καθώς βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου ετοιμάζει θεατρική παράσταση. Ωστόσο, άνοιξε το τηλεοπτικό σόου με βιντεοσκοπημένο μήνυμα.

Η Τζένιφερ Ανιστον δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν ο 75χρονος σκηνοθέτης ανέβηκε στο πλατό για να τους ευχαριστήσει. «Μάθαμε την κωμωδία από εκείνον» είπε συγκινημένη. Δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ των ηθοποιών, όμως όταν ο παρουσιαστής Αντι Κοέν τους ρώτησε αν υπέγραψαν όρο στα συμβόλαιά τους να μην κοιμηθούν μεταξύ τους, μια περίεργη σιωπή απλώθηκε στο στούντιο.

Τότε αντέδρασε η Κούντροου, ζητώντας από τον Σβίμερ να «πει κάτι» και εκείνος άδραξε την ευκαιρία για να δημιουργήσει μυστήριο. «Ετσι κι αλλιώς, αυτός ο όρος έσπασε» είπε χαμογελώντας με νόημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα