Τα «πακέτα διακοπών» με celebrities!

ΚΟΣΜΟΣΤα «πακέτα διακοπών» με celebrities!Τρίτη, Σεπτέμβριος 30, 2014 - 16:27

Μοιάζει με το τεστ «ποιον θα θέλατε να είχατε μαζί σας αν ήσασταν μόνος σε ένα νησί», αλλά δεν είναι τεστ. Είναι γκάλοπ της ιστοσελίδας Icelolly, που ασχολείται με ταξιδιωτικούς προορισμούς και αφορά το ερώτημα «με ποιον διάσημο ή διάσημη θα θέλατε να πάτε ταξίδι και με ποιον δεν θα θέλατε με τίποτα».

Την πρώτη θέση στα

δύο σκέλη κατακτούν η Μπιγιονσέ και ο Τζάστιν Μπίμπερ, αντίστοιχα, καθώς 21% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να είναι συνταξιδιώτες με την πληθωρική Μπιγιονσέ! Αντίθετα για τον νεαρό άτακτο τραγουδιστή, το 31% είπε ότι με τίποτα δεν θα τον ήθελε για παρέα στις διακοπές! Και οι δύο αυτές πρωτιές έχουν τις εξηγήσεις τους!

Οι φωτογραφίες της Μπιγιονσέ από τις διακοπές της που κυκλοφόρησαν πριν από λίγες μέρες τη δείχνουν με το μαγιό, χαμογελαστή και με χαλαρή διάθεση! Αυτά τα στοιχεία συνθέτουν την τέλεια παρέα για εξορμήσεις! Ειδικά οι άνδρες δεν θα έπαιρναν τα μάτια τους από πάνω της! Οσο για τον Τζάστιν Μπίμπερ, είχε πάντα τον αέρα του κακομαθημένου! Μετά τον καβγά του με τον Ορλάντο Μπλουμ έχασε ακόμα περισσότερο την εκτίμηση του κόσμου!

Κατά τα άλλα, στη λίστα με εκείνους που θα ήθελε κάποιος για παρέα σε ταξίδι δεύτερος είναι ο dj Κάλβιν Χάρις! Τι πιο ωραίο από έναν ειδικό στα τραγούδια για τις διακοπές; Τρίτη είναι η Ριάνα, την οποία προτιμά το 15% των ερωτηθέντων. Από τους πολύ διάσημους της λίστας ο Μπραντ Πιτ φιγουράρει στην έκτη θέση με ποσοστό 7% και ακολουθεί η Lady Gaga με 5%, ενώ στην όγδοη θέση είναι ο τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς!

Στη λίστα με αυτούς που δεν θες μαζί σου σε ταξίδι, μετά τον Μπίμπερ που κατακτά επάξια την κορυφή, ακολουθεί η Κέιτι Πράις. Ενα 15% του κοινού δεν θα τη διάλεγε για συντροφιά, ενώ από έναν τέτοιο κατάλογο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Μάιλι Σάιρους, πιθανόν για τους ίδιους λόγους που δεν θέλουν τον Μπίμπερ. Τέλος, ενδιαφέρουσες παρουσίες στη λίστα της «κακής παρέας» για διακοπές είναι ο παραγωγός του «X-Factor» Σάιμον Κάουελ και η Κιμ Καρντάσιαν!

Μαίρη Κοντολούρη

Keywords
Τυχαία Θέματα