«Μαγικός» Αντύπας διά χειρός Θεοφάνους

SHOWBIZ«Μαγικός» Αντύπας διά χειρός ΘεοφάνουςΤρίτη, Σεπτέμβριος 30, 2014 - 15:50

Είναι η πρώτη φορά που ένας από τους πιο εκφραστικούς ερμηνευτές συνεργάζεται με τον συνθέτη πάμπολλων επιτυχιών και το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από εντυπωσιακό. Ο Αντύπας και ο Γιώργος Θεοφάνους συνεργάστηκαν και η καλλιτεχνική χημεία τους... γέννησε μαγεία. Το τραγούδι «Βάλτε κάτι να πιω», σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου, αναμένεται να αγγίξει την... κόκκινη γραμμή στις ψυχές των ερωτευμένων και πονεμένων. Το τραγούδι κυκλοφορεί ήδη από τη Sonar

music/Cobalt.

Παράλληλα, ο Αντύπας έχει αρχίσει τις εμφανίσεις του στον Βοτανικό (μάλιστα το νέο τραγούδι του έχει τύχει ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τους θαυμαστές του) παρέα με τον Νίκο Μακρόπουλο (επέστρεψε στον γνώριμο χώρο της Ιεράς Οδού ύστερα από πέντε χρόνια), την Ελεάνα Παπαϊωάννου και το πολλά υποσχόμενο και τάχιστα ανερχόμενο συγκρότημα Kings.
Το σχήμα ξεκίνησε δυναμικά και, όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Βοτανικός θα γίνει και φέτος σημείο συνάντησης για αυθεντική διασκέδαση. Από τις δυνατές στιγμές είναι τα ντουέτα των δύο μεγάλων λαϊκών τραγουδιστών, που... προκαλούν λουλουδοπόλεμο μέχρι τελικής πτώσης, αλλά και οι «καυτές» εμφανίσεις των υπέροχων γυναικείων ερμηνευτριών που πλαισιώνουν το σχήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα