Τα ισχυρά ζευγάρια του 2013!

Μπορούν πολιτική, επιχειρηματικότητα και σοουμπίζ να βρίσκονται μαζί σε μια λίστα του περιοδικού «Forbes»; Και γίνεται κάθε θέση να τη μοιράζονται δύο; Ναι, είναι η απάντηση, αν μιλάμε για τα ισχυρότερα ζευγάρια του πλανήτη.

Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα φιγουράρουν στην κορυφή της ετήσιας λίστας του περιοδικού, δεδομένης της επιρροής τους σε μία από τις ισχυρότερες χώρες του κόσμου. Στη δεύτερη θέση έρχονται ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς, καθώς εκείνος είναι ο πλουσιότερος άντρας του κόσμου, σύμφωνα με την τελευταία μέτρηση του Bloomberg

Index, και εκείνη η περισσότερο φιλάνθρωπη.

Οταν το ισχυρότερο ζευγάρι της showbiz διατηρεί φιλικούς δεσμούς με το πρώτο ζευγάρι των ΗΠΑ, τότε το αποτέλεσμα είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης στη λίστα των ισχυρότερων του κόσμου. Ο λόγος για την Μπιγιονσέ και τον Jay-Z, που βρέθηκαν στο φετινό top 3 λόγω των ισχυρών τους διασυνδέσεων. Οι δυο τους ωστόσο δεν είναι οι μοναδικοί εκπρόσωποι της σοουμπίζ στη λίστα. Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί βρέθηκαν στην πέμπτη θέση, ακριβώς κάτω από το νέο προεδρικό ζεύγος της Κίνας, ακολουθούμενοι από την Ελεν ντε Τζενέρις και τη σύζυγό της Πόρσια ντε Ρόσι, που αποτελούν και το μοναδικό γκέι ζευγάρι του καταλόγου.

Στην έβδομη θέση συναντάμε τη Μαρίσα Μάγερ της Yahoo και τον σύζυγό της Ζάκαρι Μπογκ της Data Collective, οι οποίοι είναι παράλληλα και ένα από τα ισχυρότερα ζευγάρια της Silicon Valley, ενώ την όγδοη κατέκτησε το πρώην πρώτο ζευγάρι των ΗΠΑ Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον, καθώς αν και απλοί πολίτες πλέον, εξακολουθούν να ασκούν τεράστια επιρροή. Το top 10 ολοκληρώνουν ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα, λόγω της μεγάλης επιτυχίας που έχουν ο καθένας στον τομέα του, και η Ιταλίδα σχεδιάστρια Μιούτσα Πράντα με τον σύζυγό της Πατρίτσιο Μπερτέλι. Εκείνη ως επικεφαλής δημιουργικού κι εκείνος ως υπεύθυνος για τα οικονομικά του οίκου Prada έχουν καταφέρει να χτίσουν μια ολόκληρη αυτοκρατορία μόδας. Μεταξύ των λοιπών διάσημων ζευγαριών είναι αυτό των Μπράντι - Ζιζέλ, αλλά και η βασίλισσα Ελισάβετ με τον δούκα Φίλιππο του Εδιμβούργου.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα