Urban ζωή της Αθήνας από τα δύο MTV Girls

Από το θέατρο στο ποδήλατο και από την τέχνη στη γυμναστική, τα Everyday Girls του MTV που θα δούμε σήμερα στις 20.30 μας παρουσιάζουν αφενός μία από τις πιο urban παραστάσεις της Αθήνας με πρωταγωνιστή τον Νίκο Ορφανό και αφετέρου τη νέα

τάση στη γυμναστική, το real ryder, δηλαδή το πρώτο στατικό ποδήλατο στον κόσμο που κινείται και παίρνει κλίσεις σαν κανονικό!

O Νίκος Ορφανός και ο σκηνοθέτης του Βασίλης Μαυρογεωργίου μιλούν στη Μυρτώ Κάζη για την πολυαναμενόμενη παράσταση «Ενας άνθρωπος υπό χρεοκοπία» που ανεβαίνει αυτές τις μέρες στον ολοκαίνουργιο χώρο «Skrow», στο Παγκράτι. «Ισως οι άντρες ζουν πιο έντονα τη χρεοκοπία από τις γυναίκες» λέει ο Νίκος Ορφανός, ο οποίος συμπληρώνοντας τονίζει: «Πριν από το '80 ένας άντρας για να τιμήσει τη γυναίκα του έπρεπε να μπορεί να τη ζήσει. Μετά τη δεκαετία του '80 και την επέλαση του lifestyle το άγχος των αντρών μεταφράστηκε στο “μπορείς να ζήσεις τη γυναίκα σου, να την πας στη Μύκονο, να της πάρεις ένα καλό κινητό, αυτοκίνητο, καμιά 30αριά καλά φορέματα και να την έχεις πρώτο τραπέζι πίστα;” δείχνοντας έτσι ότι άλλαξε η κοινωνία και οι απαιτήσεις των γυναικών ακολουθούσαν τα στάνταρ της εποχής. Ο Νίκος Ορφανός άλλη μία φορά δείχνει πως είναι ένας άντρας με προσωπικότητα, γι αυτό και δεν διστάζει να πει ελεύθερα την άποψή του, ακόμη κι αν αυτή προκαλεί. Από την άλλη, η Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο indoor cycling με βοηθό τον trainer Σταύρο Καδδίτη. Για όλους εμάς που βαρεθήκαμε το στατικό ποδήλατο του γυμναστηρίου, το RealRyder μπορεί να είναι στατικό, κολλημένο δηλαδή σε ένα σημείο, έχει όμως τη δυνατότητα να στρίβει δεξιά και αριστερά δίνοντας άλλη διάσταση στην προπόνηση. Ακόμα τα κορίτσια παρουσιάζουν λίγα λεπτά από ένα δικό τους πρόγραμμα aerobic, με τίτλο «Be fit by everyday», το οποίο μπορείτε να βρείτε ολόκληρο στο κανάλι τους στο youΤube και να γυμναστείτε στο σπίτι σας για να ετοιμαστείτε για την παραλία χωρίς κανένα κόστος.

Keywords
Τυχαία Θέματα