Τα Φιλαράκια επιστρέφουν για ένα μήνα στη Νέα Υόρκη

17:24 9/9/2014 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΤα Φιλαράκια επιστρέφουν για ένα μήνα στη Νέα ΥόρκηΤρίτη, Σεπτέμβριος 9, 2014 - 17:15

Αν ανήκετε σε αυτούς που εκτός από την παρέα του Τσάντλερ και της Μόνικα ζηλεύατε και το στέκι τους, τότε δεν έχετε παρά να κλείσετε εισιτήρια για Νέα Υόρκη, για μετά τις 17 Σεπτεμβρίου. Με την αφορμή των 20 χρόνων από την έναρξη της αγαπημένης και πολύ

επιτυχημένης σειράς «Τα φιλαράκια», που έκανε πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου του 1994, θα ανοίξει ως pop up καφέ για ένα μήνα ένα αντίγραφο του Central Perk.
Το καφέ θα προσφέρει δωρεάν καφέ αλλά και το κατάλληλο φόντο για τις φωτογραφίες σας που θα σας κάνουν να μοιάζετε με μέλος του καστ. Επίσης θα πραγματοποιούνται διάφορες εμφανίσεις ηθοποιών, όπως του Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ που υποδυόταν τον σερβιτόρο Γκάνθερ, αλλά και συγκροτημάτων που θα παίζουν τραγούδια αντίστοιχα με αυτά που συνέθετε η Φοίβη (βλέπε: Smelly Cat)! Παράλληλα θα τρέχουν διαγωνισμοί με δώρα, όπως τα επεισόδια της σειράς σε Blu-ray.
Το νέο Central Perk θα βρίσκεται στο 1.999 της οδού Λαφαγέτ, στο Σόχο του Μανχάταν, το οποίο δεν απέχει και πολύ από το Γκρίνουιτς Βίλατζ, όπου υποτίθεται ότι ήταν το στέκι των φίλων στη σειρά. Θα είναι ανοιχτό από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 8.00 το βράδυ τις καθημερινές και το Σαββατοκύριακο από τις 10.00 το πρωί ως τις 8.00 το βράδυ.

Keywords
Τυχαία Θέματα