«Ησαΐα χόρευε» και κολυμπήθρα για τους Μανίκα και Γκελεβεσάκη

16:50 9/9/2014 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ«Ησαΐα χόρευε» και κολυμπήθρα για τους Μανίκα και ΓκελεβεσάκηΤρίτη, Σεπτέμβριος 9, 2014 - 16:48

Σε πυρετώδη προετοιμασία βρίσκονται ο Γιώργος Μανίκας και η σύντροφός του Ελλη Γκελεβεσάκη, αφού σε μία εβδομάδα ακριβώς θα χορέψουν τον χορό του Ησαΐα. Η «Espresso» εξασφάλισε το προσκλητήριο του γάμου τους (το οποίο αναδίδει και άρωμα!), αλλά και της βάφτισης του γιου τους. Τα δύο μυστήρια θα γίνουν την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου

στις 19.30 στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στο Κτήμα Αριάδνη, στη Βαρυμπόμπη. Κουμπάροι του Γιώργου και της Ελλης θα είναι ο Σωτήρης Σωτηρίου και η Στέλλα Γιάνναρη-Γράβεζα. Ο μικρός τους γιος, που είναι πια 18 μηνών, θα πάρει δύο ονόματα, Αγγελος - Ιωάννης, ενώ νονοί του θα είναι η Βιβή Τσιπουρά και ο Στέργιος Περδίκης.
Ο γαμπρός γι' αυτή την όμορφη ημέρα της ζωής του θα φορέσει ένα all time classic κοστούμι, το οποίο έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για εκείνον, ενώ η πανέμορφη νύφη έχει επιλέξει μια δημιουργία του Βλάσση Χολέβα. Μετά τον γάμο το ζευγάρι έχει φροντίσει και για τους εκλεκτούς προσκεκλημένους του, αφού θα ακολουθήσει το γαμήλιο γλέντι με πολύ φαγητό, κέφι και χορό.


Σάσα Σταμάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα