«Συναγερμός» για μια άτακτη ψιψίνα!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ«Συναγερμός» για μια άτακτη ψιψίνα!Παρασκευή, Φεβρουάριος 17, 2017 - 14:38

Ολόκληρη επιχείρηση οργάνωσε χθες το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, που κινητοποιήθηκε άμεσα για να σώσει ένα άτακτο γατάκι με διαθέσεις... εξερευνητή, το οποίο «αποκλείστηκε» πάνω σε κολόνα φωτισμού και φοβόταν να κατεβεί!

Αγνωστο πώς, η μικρή γάτα βρέθηκε φοβισμένη πάνω στη λάμπα κολόνας, που βρίσκεται κοντά στο κτίριο «Αποθήκη 186» του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων. Το σκαρφάλωμα ήταν εύκολο γι' αυτήν, όχι όμως και το... κατέβασμα! Ετσι, το γατάκι είχε γαντζωθεί φοβισμένο πάνω στη λάμπα και είχε ξεσηκώσει όλη τη γειτονιά με τα νιαουρίσματά του.

Μόλις οι περίοικοι είδαν ότι δεν μπορούσε να κατέβει μόνο του, τηλεφώνησαν στην Πυροσβεστική και στο σημείο έφτασαν δύο πυροσβέστες. Με προσεκτικές κινήσεις ανέβηκαν στην οροφή του πυροσβεστικού οχήματος και από εκεί στην κολόνα με τη βοήθεια σκάλας.

Γρήγορα κατάφεραν να φθάσουν το γατάκι, που έπεσε στην αγκαλιά τους! Ωστόσο, με το που το άφησαν στο έδαφος ξέχασε τον φόβο του και το έβαλε στα πόδια αναζητώντας -προφανώς- νέες περιπέτειες!

Keywords
Τυχαία Θέματα