Η Ζυγούλη και τα σχέδια γάμου με τον Σάκη της για το καλοκαίρι

SHOWBIZ«Θα το πάρω το αγόρι, το καλοκαίρι»!Η Ζυγούλη και τα σχέδια γάμου με τον Σάκη της για το καλοκαίριΠαρασκευή, Φεβρουάριος 17, 2017 - 13:31

«Θα το πάρω το αγόρι, το καλοκαίρι»! Η Κάτια Ζυγούλη το αποφάσισε και ύστερα από δεκατρείς (!) προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί από τον Σάκη Ρουβά, είπε τελικά το μεγάλο «ναι».

Τις λεπτομέρειες του γάμου της με τον Κερκυραίο ποπ σταρ

αποκάλυψε η ίδια προχθές το βράδυ, όταν την πέτυχαν οι ρεπόρτερ σε κοσμικό πάρτι. «Η πρόταση γάμου γίνεται από τον Σάκη κάθε χρόνο. Θα το πάρω το αγόρι και άμεσα» είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Το καλοκαίρι είναι μια ωραία και ρομαντική εποχή. Δεκατρία χρόνια πέρασαν, είπαμε το φετινό να είναι το τυχερό». Η Κάτια δεν χάλασε το χατίρι σε κανέναν και σε ό,τι κι αν τη ρώτησαν, είχε απαντήσεις. «Νυφικό δεν έχω κοιτάξει ακόμα» αποκάλυψε.

«Να το γιορτάσουμε»

«Επιθυμούμε να έρθουν όλοι οι φίλοι μας, να το γιορτάσουμε, και τα παιδιά μας θα έχουν ενεργό ρόλο, καθώς θα είναι παρανυφάκια μας. Χάρηκαν πολύ που θα παντρευτούμε, ειδικά η Αναστασία» συνέχισε η ίδια, εμφανώς ενθουσιασμένη. Τόσο εκείνη όσο και ο Σάκης, σύμφωνα με δηλώσεις τους, έχουν ορκιστεί ότι θα είναι για πάντα μαζί, αφού τα τέσσερα παιδιά τους είναι τα αγγελούδια τους. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2003 στα γυρίσματα μιας διαφήμισης για τις ανάγκες γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας και από τότε είναι αχώριστο.

Keywords
Τυχαία Θέματα