Συμμορία πιτσιρικάδων ο τρόμος των νοτιοδυτικών προαστίων

14:02 4/8/2015 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΣπείρα νεαρών είχε ρημάξει τα περίπτεραΣυμμορία πιτσιρικάδων ο τρόμος των νοτιοδυτικών προαστίωνΤρίτη, Αύγουστος 4, 2015 - 13:56

Σε «φόβο και τρόμο» για τους ιδιοκτήτες περιπτέρων και καταστημάτων στα νότια και δυτικά προάστια της Αθήνας είχε εξελιχθεί μια σπείρα νεαρών που διέπραττε διαρρήξεις αρπάζοντας όχι μόνο χρήματα αλλά και μεγάλες ποσότητες προϊόντων!

Οι δράστες, πέντε Ελληνες και ένας από την Αρμενία, ηλικίας από 17 έως 23 ετών, είχαν «ρημάξει» τους τελευταίους δύο μήνες τουλάχιστον 10 περίπτερα και

καταστήματα στη Μεταμόρφωση, στον Κορυδαλλό, στη Νίκαια, στου Ρέντη, στη Γλυφάδα και στον Αλιμο.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, όταν η ομάδα των έξι δεν έμενε ικανοποιημένη από το χρηματικό ποσό που έβρισκε στα ταμεία των επιχειρήσεων, άρπαζε και όσα περισσότερα προϊόντα μπορούσαν να μεταφέρουν τα μέλη της!

Οι συλλήψεις

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στη σύλληψη τεσσάρων εκ των έξι μελών της σπείρας, ενώ οι δύο συνεργοί τους που διέφυγαν αναζητούνται.

Στην κατοχή των νεαρών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μία αυτοσχέδια πίσω πινακίδα κυκλοφορίας και το χρηματικό ποσό των 480 ευρώ, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στα σπίτια τους εντοπίστηκε μία μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσαν οι αδίστακτοι νεαροί ως μέσο διαφυγής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τους παρέπεμψε να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα