Ο «Ναυαγός» στην Αμοργό

13:09 4/8/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΟ «Ναυαγός» στην ΑμοργόΤρίτη, Αύγουστος 4, 2015 - 13:07

Στο «Απέραντο γαλάζιο» της Αμοργού -έγινε γνωστή ανά τον κόσμο μέσα από την κινηματογραφική ταινία με τον συγκεκριμένο τίτλο- έκανε τις βουτιές του ο Τομ Χανκς.

Πριν από λίγες μέρες ο διεθνούς φήμης ηθοποιός (ως γνωστόν, είναι μέγας φιλέλληνας και έχει σπίτι στην Αντίπαρο) βρέθηκε στο όμορφο αιγαιοπελαγίτικο νησί με θαλαμηγό, στην οποία εκτός από τον ίδιο επέβαιναν η ελληνικής

καταγωγής σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον και καλοί φίλοι τους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σε ταβερνάκι

Το σκάφος του Τομ Χανκς άραξε για λίγες ώρες στην όμορφη Αιγιάλη. Ο 59χρονος ηθοποιός, φορώντας μαύρο σορτσάκι και λευκό πουκάμισο, κατέβηκε στην πόλη και μαζί με την παρέα του κατευθύνθηκε σε γνωστό τοπικό ταβερνάκι με θέα στη θάλασσα, για να γευματίσει. Ο χολιγουντιανός καλλιτέχνης όχι μόνο δεν το έπαιξε... σταρ στους Ελληνες θαυμαστές του, αλλά -και αυτή τη φορά- ήταν χαλαρός και πολύ φιλικός με όλους, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Οσο για την 58χρονη γοητευτική και δυναμική σύζυγό του (πριν από αρκετούς μήνες υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή λόγω καρκίνου του στήθους), προτίμησε να παραμείνει στη θαλαμηγό, η οποία είχε αγκυροβολήσει μεσοπέλαγα και αναχώρησε από την Αμοργό την επόμενη μέρα.

Στη συνέχεια του ταξιδιού του ο Χανκς συναντήθηκε εν πλω με τη Νία Βαρντάλος και τον σύζυγό της Ιαν Γκόμεζ.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Keywords
Αναζητήσεις
ναυαγοσ στην αμοργο
Τυχαία Θέματα
Ναυαγός, Αμοργό,navagos, amorgo