Στριπτίζ από κριτή σε βρετανικό show

ΚΟΣΜΟΣΣτριπτίζ από κριτή σε βρετανικό showΤετάρτη, Μάιος 31, 2017 - 18:39

Σκηνές άκρως ακατάλληλες για ανηλίκους προβλήθηκαν στον πρώτο live ημιτελικό του «Βρετανία έχεις ταλέντο», όταν ένας εκ των κριτών κατέβασε το εσώρουχό του για να αποκαλύψει τα τατουάζ των οπισθίων του.

Το κατά γενική ομολογία χοντροκομμένο αστείο από τον κωμικό ηθοποιό Ντέιβιντ Γουάλιαμς έγινε σε συνεννόηση με τον παρουσιαστή του σόου Στίβεν Μάλερν, ο οποίος θύμισε στην κριτική επιτροπή έναν διαγωνιζόμενο που είχε κάνει τατουάζ με τα πρόσωπα των παρουσιαστών της τηλεοπτικής σειράς «Ant and Dec» στα οπίσθιά του, στην αρχή της σεζόν.

Στη συνέχεια ο Μάλερν αποκάλυψε ότι και ένας εκ των κριτών είχε κάνει κάτι αντίστοιχο, με το πρόσωπο του κριτή και παραγωγού του σόου Σάιμον Κάουελ. Οι υποψίες όλων έπεσαν αμέσως στον Γουάλιαμς, ο οποίος χωρίς να διστάσει σόκαρε τους πάντες, όταν σηκώθηκε όρθιος και κατέβασε το παντελόνι του, αποκαλύπτοντας στη μια πλευρά το δικό του πρόσωπο και στην άλλη το πρόσωπο του Κάουελ, με τη λεζάντα «Ερωτευμένοι Πάντα».

Ο Κάουελ σχολίασε χιουμοριστικά ότι η αμοιβή του δεν είναι τόσο υψηλή για να ανέχεται τέτοια πράγματα, προσθέτοντας ότι το θέαμα τού προκάλεσε αηδία, με τον Γουάλιαμς να του απαντάει ότι το έκανε για εκείνον.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα