Η Εφορία έφερε σε απόγνωση τον πρώην ΑΜΑΝ Βασίλη Πιπέρη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ Εφορία έφερε σε απόγνωση τον πρώην ΑΜΑΝ Βασίλη ΠιπέρηΤετάρτη, Μάιος 31, 2017 - 17:49

«Χέρι» στα χρήματα που προορίζονταν για την κηδεία του πατέρα του έβαλε η Εφορία, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο μουσικός και πρώην μέλος των τηλεοπτικών ΑΜΑΝ, Βασίλης Πιπέρης! Στον ίδιο λογαριασμό υπήρχαν και κάποια χρήματα για την αποπληρωμή αναπηρικού αμαξιδίου, αφού ο γνωστός Λαρισαίος είναι ΑμεΑ μετά το εγκεφαλικό και τις δύο ανακοπές

που υπέστη το 2010.

«Υπάρχει κράτος δικαίου που τηρεί τους νόμους;» ρωτάει στην επιστολή του ο 47χρονος τετραπληγικός, καταγγέλλοντας ότι, όταν πήγε να πάρει από την τράπεζα χρήματα για την κηδεία, διαπίστωσε ότι τα είχε κατασχέσει η Εφορία από τον λογαριασμό του, παρόλο που είναι ακατάσχετος!

«Διατηρώ έναν λογαριασμό στην Alpha Bank, ο οποίος έχει δηλωθεί ως ακατάσχετος, και εκεί μπαίνει η πενιχρή σύνταξη που μου χορηγεί το κράτος. Στον λογαριασμό αυτό είχαν μπει κάποια χρήματα που ενέκρινε ο ΕΟΠΥΥ για αγορά αναπηρικού αμαξιδίου. Εχω ένα χρέος στην Εφορία, το οποίο έχω ρυθμίσει και πληρώνω κανονικά τις δόσεις της ρύθμισης (...) Οταν πήγε η μητέρα μου να πάρει χρήματα για να πληρωθεί η κηδεία, η Εφορία είχε κάνει κατάσχεση και πήρε το ποσό των 1.600 ευρώ (...) Ζητώ να παρέμβει κάποιος αρμόδιος -αν υπάρχει- και να αποκατασταθεί άμεσα η αδικία και η παρανομία, για να συνεχίσουμε εγώ και η μητέρα μου τη φτωχική αλλά αξιοπρεπή ζωή μας» καταλήγει ο Βασίλης Πιπέρης.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα