Στο... τραγούδι και ο Σπύρος!

SHOWBIZΣτο... τραγούδι και ο Σπύρος!Πέμπτη, Οκτώβριος 15, 2015 - 13:23

Η γκεστ εμφάνισή του στη νέα παράσταση που θα ανεβάσουν οι Αγαμοι Θύτες

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πιάνει το μικρόφωνο και αναλαμβάνει δράση επί σκηνής δίπλα στους Αγαμους Θύτες.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η σατιρική μουσικοθεατρική ομάδα του Ιεροκλή Μιχαηλίδη συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια πορείας στα καλλιτεχνικά δρώμενα και το γιορτάζει πανηγυρικά με τη special guest

συμμετοχή του «Mr Στην υγειά μας» στη νέα παράσταση που θα φιλοξενηθεί, όπως και πέρυσι, σε νυχτερινό μαγαζί της οδού Πειραιώς.

Οι εκπλήξεις μάλιστα δεν σταματούν εδώ. Πέρα από τον βασικό πυρήνα της ομάδας, που θα αποτελείται ακόμη μία χρονιά από τον Μιχαηλίδη, τον Δημήτρη Σταρόβα και τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, με τους Αγαμους Θύτες θα συμπράξει τούτη τη φορά και ο τραγουδιστής (και πιλότος!) Κώστας Μακεδόνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρεμιέρα της παράστασης προγραμματίζεται για τα μέσα Δεκεμβρίου, λίγο πριν από τις γιορτές, ενώ και οι δύο guest stars θα βρίσκονται επί σκηνής κάθε φορά παίζοντας, τραγουδώντας και σατιρίζοντας τα τεκταινόμενα στο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό πεδίο της χώρας μας.

Για τις ανάγκες του νέου επετειακού πρότζεκτ της ομάδας Αγαμοι Θύται ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα συνεργαστεί και πάλι έπειτα από πολύ καιρό με την παλιά του γνώριμη από τους θρυλικούς «Απαράδεκτους» Δήμητρα Παπαδοπούλου. Η τελευταία έγραψε πέρυσι πρώτη φορά τα κείμενα της παράστασης, σε συνεργασία με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, και η χημεία τους ταίριαξε τόσο πολύ που αποφάσισαν να επαναλάβουν και φέτος το πάντρεμα των ιδεών και των αστείων τους στα καινούργια κείμενα που, όπως μαθαίνουμε, ανανεώνονται διαρκώς, αφού η επικαιρότητα τρέχει με καταιγιστικό ρυθμό.



Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος έκανε χθες πρεμιέρα στο θέατρο Αριστοτέλειον, στη Θεσσαλονίκη, με την επανάληψη της πετυχημένης κωμωδίας «Μου λες αλήθεια;», πρόκειται να επιστρέψει στην Αθήνα μετά την 1η Νοεμβρίου, καθώς το ίδιο έργο θα ανέβει αμέσως μετά, για τρίτη σεζόν, στο θέατρο Κάππα. Την ίδια περίοδο ο δημοφιλής ηθοποιός θα ξεκινήσει πρόβες με τους Αγαμους Θύτες, ενώ και η εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» που παρουσιάζει ο ίδιος πρόκειται να αφιερώσει ένα από καινούργια επεισόδια στην 25ετή πορεία της ομάδας του Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα