Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πάχυνε και το χαίρεται: «Δε μπορούμε να είμαστε όλοι 40 κιλά»

Στο περιοδικό ΕΓΩ weekly και τη Μαρία Κολλιάτσα παραχώρησε συνέντευξη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αμέσως μετά την πρεμιέρα της το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Η Κωνσταντίνα, με πολύ πάθος και καθόλου φόβο μίλησε για τα έξι κιλά που έβαλε το καλοκαίρι, αν την άγχωσαν, πως τα έχασε αλλά και την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της που την ταλαιπώρησε αλλά ευτυχώς αποδείχθηκε περαστική.

Πήρες κιλά το καλοκαίρι;

Πήρα έξι κιλά, αλλά δεν με νοιάζει, γιατί χαλάρωσα και πέρασα

όμορφα, και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Έπειτα δεν είμαι μοντέλο, ούτε, κάνω καμπάνιες με ρούχα για να προσέξω την διατροφή μου σε σημείο υπερβολής. Μόλις επέστρεψα, μπήκα πάλι σε πρόγραμμα και τα έχασα. Σημασία για μένα, όπως και για κάθε άνθρωπο, πιστεύω, είναι να είμαι υγιής και φροντίζω γι’ αυτό κάνοντας γυμναστική και ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή.

Δεν σκέφτομαι τα κιλά όλη μέρα. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν έπαθα κατάθλιψη επειδή πάχυνα λίγο. Ακόμα και τώρα που μιλάμε, που έχω ένα κιλό παραπάνω, νιώθω καλά. Και το καλοκαίρι που πάχυνα, πάλι καλά ένιωθα. Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι 40 κιλά. Τι να κάνουμε;

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πάχυνε και το χαίρεται: «Δε μπορούμε να είμαστε όλοι 40 κιλά» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα