Στο θέατρο Μεταξουργείο η σορός του Kηλαηδόνη για το τελευταίο «αντίο»

13:26 9/2/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΣτο θέατρο Μεταξουργείο η σορός του Kηλαηδόνη για το τελευταίο «αντίο»Πέμπτη, Φεβρουάριος 9, 2017 - 13:25

Στο θέατρο Μεταξουργείο, στην οδό Ακαδήμου, στο καλλιτεχνικό στέκι που με τόση αγάπη και μεράκι έστησε με τη σύζυγό του Αννα Βαγενά, θα βρίσκεται σήμερα η σορός του Λουκιανού Κηλαηδόνη από τις 09.00 έως τις 21.00.

Η ηθοποιός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από τον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσε χθες τους χιλιάδες θαυμαστές του αξέχαστου μουσικοσυνθέτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη, πως η σορός του βρίσκεται στο θέατρο για όποιον θέλει να τον «αποχαιρετήσει». Πάντως, η οικογένεια του αγαπημένου τραγουδοποιού από την πρώτη στιγμή έχει εκφράσει την επιθυμία της η τελετή να γίνει σε κλειστό κύκλο και μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα πραγματοποιηθεί ταφή, αλλά θα ακολουθήσει η διαδικασία της αποτέφρωσης στο εξωτερικό. Να θυμίσουμε πως ο Λουκιανός Κηλαηδόνης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών στη μονάδα εντατικής θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου, λόγω προχωρημένου σταδίου καρδιακής ανεπάρκειας. Τους τελευταίους μήνες μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία, μια και η κατάσταση της υγείας του ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη, αφού αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα με την καρδιά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα