Στο «Voice» όλα γίνονται για την τηλεθέαση

16:59 3/9/2014 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΣτο «Voice» όλα γίνονται για την τηλεθέασηΤετάρτη, Σεπτέμβριος 3, 2014 - 16:54

Περί «καταχρήσεων» τραγουδά η Μαρία Εγγλέζου, κερδίζοντας τις εντυπώσεις στην περιοδεία που πραγματοποιεί αυτή την εποχή σε Ελλάδα και Κύπρο με τον dj Βασίλη Κουτονιά. Η καλλιτέχνιδα που έμαθε το ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο «The Voice» συνεργάστηκε με τον Σταμάτη Γονίδη στο καινούργιο

της τραγούδι. Μάλιστα έχει ήδη στα σκαριά ακόμη ένα με την υπογραφή του Βασίλη Καρρά.

«Οι "Καταχρήσεις" είναι ένα dance κομμάτι με λαϊκό χρώμα, πολύ φρέσκο και σημερινό, σε στίχους και μουσική Σταμάτη Γονίδη» λέει η ίδια στην «Espresso», συμπληρώνοντας ότι αναφέρεται στις καταχρήσεις που όλοι κάνουμε κατά καιρούς. «Ο καθένας μπορεί να το αντιληφθεί διαφορετικά» εξηγεί, ενώ δηλώνει πως η μόνη κατάχρηση της ίδιας είναι το κάπνισμα.

Οσο για τις καταχρήσεις που αφορούν τα ναρκωτικά; Ούτε να τ' ακούει δεν θέλει η Μαρία Εγγλέζου. «Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Δεν έχω καν την περιέργεια να το κάνω. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι έχουμε την ικανότητα να φτιάχνουμε μόνοι μας την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή μας. Ως εκ τούτου, δεν έχουμε ανάγκη τα ναρκωτικά» υπογραμμίζει.

«Δεν μετάνιωσα»
Κάνοντας έναν απολογισμό όσον αφορά τη συμμετοχή της στο «The Voice», θεωρεί ότι της έκανε καλό. «Δεν μετάνιωσα που πήγα. Ηταν ένα σόου με μεγάλη τηλεθέαση και με έμαθε κόσμος που δεν με ήξερε μέσα από αυτό. Μου έχει μείνει γλυκιά γεύση» αναφέρει η τραγουδίστρια. Ωστόσο δεν συνέχισε να το παρακολουθεί για πολύ καιρό μετά την αποχώρησή της. «Θεωρώ ότι από ένα σημείο και μετά τα πράματα ήταν κατευθυνόμενα για χάρη της τηλεθέασης. Δεν εννοώ κάτι κακό. Ηταν ένα τηλεοπτικό σόου και σαφώς είχε στόχο να κάνει νούμερα. Προφανώς απευθύνεται και σε νεαρές ηλικίες, ενώ όπως είδαμε, υπήρχε μια ροπή προς στο ξένο ρεπερτόριο. Ομως, είμαστε στην Ελλάδα κι έχουμε υπέροχα λαϊκά τραγούδια. Μόνο ένας άνθρωπος τραγουδούσε λαϊκά στο "The Voice", ο Λευτέρης Κιντάτος. Με πείραξε αυτό. Θα ήθελα να είχε προβληθεί το ελληνικό τραγούδι».

Για τη νικήτρια Μαρία Ελενα Κυριάκου δεν έχει να πει πολλά. «Ο κόσμος που ψηφίζει κάτι ξέρει παραπάνω. Η Μαρία Ελενα είναι μια πολύ καλή φωνή και της εύχομαι να έχει επιτυχία. Υπήρχαν όμως και καλύτερες φωνή στο σόου. Πάντως, και οι τέσσερις που έφτασαν στον τελικό ήταν εξαιρετικοί, ο καθένας στο είδος του».

Με ποιον από αυτούς θα ήθελε να συνεργαστεί; «Με κανέναν. Βέβαια, δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι και όνειρο να δουλέψω με κάποιον από αυτούς τους τέσσερις» σχολιάζει με ειλικρίνεια.
Σε λίγες μέρες η Μαρία Εγγλέζου θα ξεκινήσει εμφανήσεις στο νυχτερινό κέντρο Γλυφάδα live, σε ένα κεφάτο σχήμα με νέους καλλιτέχνες.

Ηλίας Μαραβέγιας

Keywords
Τυχαία Θέματα