Στο «Moulin Rouge» του Γ. Μαρκετάκη!

17:37 9/2/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΣτο «Moulin Rouge» του Γ. Μαρκετάκη!Δευτέρα, Φεβρουάριος 9, 2015 - 17:32

Με την Μπέττυ Μαγγίρα να κλέβει την παράσταση στον ρόλο της Lady Marmalade από το διάσημο μιούζικαλ «Moulin Rouge» και την αδελφή του Εφη Μαυρομάτη να συμμετέχει πρώτη φορά σε καλλιτεχνική έμπνευσή του, ο αγαπημένος make-up artist Γιάννης Μαρκετάκης πρωτοπόρησε και δημιούργησε ένα ξεχωριστό video clip υψηλών προδιαγραφών.

Η

πτυχιακή εργασία των σπουδαστών της σχολής Make up lab του διάσημου μακιγιέρ έγινε... μίνι παράσταση στη σκηνή του Rex, τη σκηνοθεσία της οποίας υπέγραψε ο πολυτάλαντος σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος. Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Μαρκετάκη, το οποίο υλοποίησε ο δημιουργός και φίλος του (φέτος υπογράφει πολλές κι εξαιρετικές παραστάσεις) μαγνητοσκοπήθηκε κι έγινε video clip. Εκτός από τους σπουδαστές, με τον Γιάννη συνεργάστηκαν σημαντικοί επαγγελματίες στον χώρο της μόδας, όπως ο hairstylist Ιωάννης Μιχαλέλης, ο στιλίστας Γιώργος Σεγραδάκης και ο Γιώργος Βητάς.

«Κάθε χρόνο οπτικοποιούμε την πτυχιακή εργασία των σπουδαστών μας. Ουσιαστικά δίνουμε την ευκαιρία στα παιδιά να εργαστούν σε πραγματικούς χρόνους για τις ανάγκες ενός απαιτητικού video clip. Την περσινή χρονιά μεταμορφώσαμε τη Χρύσπα σε κακιά μάγισσα, φέτος με τη βοήθεια της Μπέττυς Μαγγίρα, στον ρόλο της Lady Marmalade, καταφέραμε να φέρουμε το δημοφιλές μιούζικαλ "Moulin Rouge" στη σκηνή του ιστορικού Rex» εξηγεί στην «Espresso» ο διάσημος μακιγιέρ που ανέλαβε ρόλο... προστάτη των κοριτσιών του καμπαρέ στο clip. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες, ενώ την οργάνωση παραγωγής ανέλαβε ο Αγγελος Παναγόπουλος που βρίσκεται πίσω από τη θεατρική επιστροφή της «Φρουτοπίας» σε σκηνοθεσία Ρήγου. «Ευχαριστώ από καρδιάς όλους αυτούς του σπουδαίους επαγγελματίες που μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε την εργασία των σπουδαστών μας.

»Ηταν μεγάλη τιμή για εμένα να συνεργαστώ ακόμη μία φορά με τον Κωνσταντίνο Ρήγο, τον οποίο τόσο πολύ θαυμάζω για την καλλιτεχνική αρτιότητά του» καταλήγει ο make-up artist, ο οποίος καθ' όλη τη διάρκεια του γυρίσματος είχε κοντά του τον «φύλακα άγγελό» του, την αδελφή του Εφη Μαυρομάτη που χωρίς κανένα άγχος συμμετείχε κι εκείνη στο video clip, σε έναν ρόλο από το γνωστό μιούζικαλ.

Θ. Μακρογαμβράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα