Στην πόλη του φωτός ο Τρύφωνας Σαμαράς

SHOWBIZΣτην πόλη του φωτός ο Τρύφωνας ΣαμαράςΠέμπτη, Οκτώβριος 8, 2015 - 11:10

Χλιδάτη απόδραση για τον Τρύφωνα Σαμαρά στην πόλη του φωτός

Πριν από λίγες μέρες ο hair stylist των επωνύμων συνόδευσε τη φίλη του Τζώρτζια Ευσεβίου Λάσκαρη, σύζυγο του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Αρης Νίκου Λάσκαρη, στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας. Οι δυο τους παρακολούθησαν την επίδειξη

της Βίβιαν Γουέστγουντ, η οποία είναι η αγαπημένη σχεδιάστρια της κοσμικής κυρίας, αλλά κι εκείνη που σχεδίασε το νυφικό της για τον γάμο που έγινε στην Τζια και αποτέλεσε το κοσμικό γεγονός του καλοκαιριού.

Μετά το fashion show της εκκεντρικής Βρετανίδας designer ακολούθησε μεγάλο πάρτι με καλεσμένους μερικά από τα πιο hot ονόματα της διεθνούς showbiz. Εκεί ο Τρύφωνας γνώρισε τη Zendaya, ένα από τα παιδιά-θαύμα του θεάματος στις ΗΠΑ, η οποία είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός, χορεύτρια και μοντέλο, ενώ κάνει δικές της εκπομπές στο κανάλι της Disney με τεράστια επιτυχία. Κάθε ανάρτηση με δικό της βίντεο στο YouTubeσημειώνει πάνω από 10 εκατομμύρια views, ενώ τα περιοδικά λατρεύουν να τη φιλοξενούν στα εξώφυλλά τους.

Ο Τρύφωνας και η Τζώρτζια διέμειναν στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Plaza Athenee» και έκαναν τα ψώνια τους στα καλύτερα μαγαζιά της πόλης, αφού εκείνη -σύμφωνα με πληροφορίες, προσφέρει όπως μπορεί βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη- θέλησε να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της.


Keywords
Τυχαία Θέματα