Στημένο το «αντίο» της Λάουρας

SHOWBIZTo Survivor είναι στημένο?Στημένο το «αντίο» της ΛάουραςΠαρασκευή, Μάιος 12, 2017 - 15:51

«Λαϊκό δικαστήριο» έστησαν οι χρήστες του διαδικτύου με αφορμή την αποχώρηση της Λάουρας Νάργες από το «Survivor»! Πολλοί οργισμένοι fans του παιχνιδιού επιβίωσης χαρακτήρισαν στημένο το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, το οποίο οδήγησε προχθές στην έξοδο της «Διάσημης» παίκτριας.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τα προγνωστικά, οι φανατικοί του παιχνιδιού περίμεναν πώς και πώς να αποχωρήσει η Ευρυδίκη, την

οποία, όπως φαίνεται, θεωρούν αρχηγό της επονομαζόμενης «κλίκας», καθώς ήταν εκείνη που έφερε τον Ντάνο τρεις φορές στη θέση του υποψηφίου για αποχώρηση.

Μάλιστα, κάποιοι πόσταραν και τα polls που γίνονται στο facebook για την εν λόγω ψηφοφορία, τα οποία έδειχναν ότι έφευγε η αθλητικογράφος.

Χρειάστηκαν, λοιπόν, μόνο λίγα δευτερόλεπτα από τη στιγμή της ανακοίνωσης -διά στόματος Σάκη Τανιμανίδη- ότι αποχωρεί η Λάουρα για να πάρουν... φωτιά τα social media. «Αυτό που άλλο ψηφίσαμε και άλλο βγήκε το έχουμε πάθει και με το δημοψήφισμα», «Και απόψε είναι η τελευταία φορά που βλέπω το στημένο τσίρκο που λέγεται “Survivor”», «Ούτε ο Μπέος δεν θα το έστηνε τόσο καλά το παιχνίδι», «Η αποχώρηση της Λάουρας ήταν επιθυμία του κοινού ή του σταθμού;», «Εστησε ο Σκάι την παραμονή της Βαλαβάνη, ούτε αυτός τη θέλει πίσω» ήταν μερικά από τα οργισμένα tweets των τηλεθεατών.

Αδιάβλητη διαδικασία

Η «Espresso» επικοινώνησε με υψηλόβαθμο στέλεχος στο κανάλι του Φαλήρου, το οποίο μας διαβεβαίωσε για το αδιάβλητο της διαδικασίας: «Βάσει της ψηφοφορίας που διεξάγεται την Κυριακή το βράδυ βγαίνει και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Υπάρχει μια εταιρία που συνεργάζεται με την Acun Medya και κινεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες, παρουσία δικηγόρων και συμβολαιογράφων.

Αρα δεν μπορεί να υπάρξει καμία νοθεία στο τελικό αποτέλεσμα, γιατί τα τηλεφωνήματα και τα SMS τα παίρνει η εταιρία και το κανάλι δεν έχει καμία πρόσβαση σε αυτά».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα