Στη φυλακή αστυνομικός για την υπόθεση Πανούση

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτη φυλακή αστυνομικός για την υπόθεση ΠανούσηΔευτέρα, Δεκέμβριος 7, 2015 - 14:41

Στις φυλακές θα οδηγηθεί σήμερα ένας αστυνομικός που υπηρετούσε μέχρι πρότινος στη Διεύθυνση Αλλοδαπών και φέρεται ότι εμπλέκεται σε κύκλωμα διαφθοράς στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ., αν δεν καταθέσει άμεσα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων το ποσό των 50.000 ευρώ που του είχε επιβληθεί ως εγγυοδοσία μετά την απολογία του στον ανακριτή διαφθοράς Κωνσταντίνο Σαργιώτη!

Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. εμφανίζεται στις περίφημες συνομιλίες που περιλαμβάνονται στις καταγγελίες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Προστασίας

του Πολίτη Γιάννη Πανούση. Σε βάρος του κατηγορουμένου έχουν απαγγελθεί κακουργηματικές κατηγορίες, ενώ για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Προ μηνών, ο κατηγορούμενος είχε απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή και του είχαν επιβληθεί οι όροι της καταβολής εγγυοδοσίας 50.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα. Ωστόσο, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τα χρήματα της εγγύησης και δόθηκε η εντολή για τη σύλληψή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα